F1 2019 匈牙利站 討論區

1001 回覆
10 Like 83 Dislike
James Key 係細牛年代應該拍過雷諾掛
17年細牛用雷諾
diu
at least Zak Brown 識搵人啦..
Seidl 應該真係識run 隊車
james key 都真係識technical 野..

唔似以前....係到打哂飛機..
Best chassis 唔係Zak Brown 講嘅咩?
最先講嘅好似係 Eric Boullier
16年話步車 as good as 拉利
17年講嗰個係大頭墨西哥站
"As of today, or at least today, we have the best car,"
仲有 Matt Morris , Chief Engineering Officer

以上3個宜家全部唔係老麥
慳打
有個問題想討論下
Rolls Royce乜engine都識做
點解唔試下做F1 engine supply
人哋唔係賣跑車,唔駛專登投資整副麻煩偈
太難啦6個parts...MGUH好似太難搞
個power unit spec由2014用到而家
Benz仲要提早勁多開始研發再一路唔停develop到咁屈
康打2015年先join
都追到第4/5年先開始追到 屌你老母橙色車
要等2021改例再睇有冇新Engine supplier join
好似aston Martin同波子有少少興趣?
有錯請指正
如果keep 住有mug-h... 應該冇乜車廠會加入...
我以為係tim goss 講架添..
我對 peter prodromou 仲有一絲希望..
佢加james key 會整到架好車出黎
1練落雨了
Aston Martin 連街車engine 都要問AMG借啦
仲未搞掂bottas部車
老老實實 development race輸人咁多年 引擎又複雜又貴
仲邊會有新team想join
咁咪唔好睇囉 唔需要同我地交代wor
唔只嗰3個
16-17年時個個都食哂春藥咁話部車 chassis top 3
最仆街係 Ron Dennis
話部車 one of the best as long as Honda could fulfill their promise
佢唔仆街點會搞成今時今日咁
最on9係成套系統咁複雜 d車隊用左咁多錢同時間研發 fia話唔要mguh應該冇隊贊成
但保留mguh就唔會有新廠加入
都唔知邊條撚屌話要呢個spec
bottas 係咪"被"壞engine
迫害康打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞