F1 2019 匈牙利站 討論區

1001 回覆
10 Like 83 Dislike
佢真係超級輸打贏要 ..
一早講定唔俾影定之後先講
而家係鹹狗大鳩netflix唔准佢播鹹狗啲柒嘢
柒咗賽後先講話唔俾播 真係好狗
應該有d幕後嘢俾netflix影到
播咗先講
佢應該係怨車隊
點解搞到咁
佢一定屌車隊換紅胎比佢
令佢炒出去
最好出晒街
小氣神

btw蕉幾時先爭氣 廠隊
蕉個領隊Abibu
出聲話9bo應該檢討下
幾次都係咁 明明有機會就自己炒左
呢幾問唔該佢自己諗清楚
我地都同ocon傾緊
賓士肯放人咩
定係借過去半季
9bo廢啲定蕉副偈廢啲
專心啲搞副偈好過啦
如果四萬唔爆偈,應該都會有好成績,佢濕地有一手
如果唔爆偈
廠隊無理由下下靠落雨天㗎
咁梗係唔可以下下靠落雨

但係架車已經唔快,仲要唔可靠,真係賴嘢
睇住康打咁..老麥有冇DUP春既衝動呢//
如果老麥冇離開康打, 佢又點會知佢架車咁廢……
Ocon 表明立場
有車渣就會同benz講拜拜
Toto呢半季見到77咁
所以對住ocon一直都無個明確答覆
最近爆翻出黎
話 原來係本田唔同老麥續約
唔係老麥唔同本田續

McLaren-Honda分手背後 日媒:是Honda放棄了邁凱輪

Honda與McLaren分手以來,有一種說法一直佔據主流:McLaren逼走了Honda。但日本最大的體育雜誌《日本數字》近日披露,當時McLaren希望續約三年,是Honda放棄續約。

“McLaren與Honda的合同為期三年,擁有兩年的續約選項。我們當時需要決定是否執行那個選項。我們想要續約,但希望是三年而不是兩年。原因是2017賽季其實是一個廢掉的賽季,Honda未能兌現合同中的約定。我們希望能夠多續約一年作為這個賽季的補償,”雜誌援引McLaren人士的話稱。

2017年英國站時,Honda已經開始接觸Red Bull。兩個月之後,McLaren宣佈從2018賽季開始不再採用Honda引擎。原因很簡單,就是因為Honda不願意續約三年。Toro Rosso成為下家,Red Bull利用二隊的數據來確定是否也採用Honda引擎。

Honda說得很清楚,他們的動力單元儘管缺乏競爭力,但F1需要動力單元和安裝這台動力單元的賽車同時表現出色。考慮了技術能力和管理層的因素,Red Bull成為了當時Honda唯一的選項。
老麥唔肯就康打,俾我都揀個易合作啲嘅partner 啦
Netflix 最好就咁做到德國站,然後話咸因爲該場不受訪問同錄影,之後就下半季影都無隻。
Netflix 同Mercedes 傾
最多唔出佢樣
但Team radio係F1 host
點都會出到
邊避到
不過咁樣做 好小家姐
又唔好咁講,如果老麥架車好似平治咁掂
康打可能肯制
免費engine 仲要貼錢,仲要俾大頭屌
鬼叫老麥仲要冇料扮四條咩, 成日都話自己 best chassis
見到匈牙利站天氣預報,星期五六會有雨,星期日有雲。咁好大機會又係火星車巡遊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞