F1 2019 匈牙利站 討論區

1001 回覆
10 Like 83 Dislike
你唔記得左公公17年奧地利起步
快到幾乎 jump start
佢有幾多次係咁
今年7咗唔止一次啦
應該用咗之前honda講嘅排位mode
Main point 係當年 alonso 個句 much slower than before
唔好燈啦屌
Leclerc架車撞完仲快過vettel
https://youtu.be/edps7sZe8jE
Nico vlog,有冰人
Medium
Gasly is the best of the rest
LEC LEC你係咪CLS架,揸架爛左既垃利竟然鏈贏VETTEL架垃利
正常丫,架車就住Vet(逆)開發架嘛
有咩好吹奏?咪就係佢咩都唔理咁推
所以咪成日炒
要同佢講番句,冇事先做到世界冠軍架嘛
早幾年max 都係咁,後生有火 push for limit
Lec會唔會炒
我諗佢呢幾年成熟咗好多今晚應該唔會攬埋兩架笨士一齊攬炒嘅
https://www.youtube.com/watch?v=KnSYt3zn_xI
【F1ハンガリーGP】フェルスタッペン初のPP獲得!ホンダにとっても13年ぶり!
剛睇完 Ham同Max 個lap比較

Red Bull 好彎好多
如果Honda偈追上Benz,都可以幾屈

今年Ham不停收place 都夠贏冠軍
洗鳩同你場場去盡

況且Honda 都已經換左好多PU unit parts
Shows who was fastest in mini sectors in quali
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞