[急推]HKTVmall員工助養小朋友計劃正式啟動!(2)

235 回覆
161 Like 1 Dislike
想問如果搵你地幫嘅話要比咩資料你地好易自爆
先入channel再tg admin!
Channel:
https://t.me/joinchat/AAAAAEWu9vQUXh3_goVyTA
明白家長會好心急想義助小朋友
唔好pm我地住
如果有urgent case到時放channel認頭就可以了!

很重要的話要說三次
大家唔好自己比錢買單
大家唔好自己比錢買單
大家唔好自己比錢買單

同埋我地處理緊大家既助養
暫時唔收PayPal住
有新消息同大家講
Channel:
https://t.me/joinchat/AAAAAEWu9vQUXh3_goVyTA
希望仔女可以放心搵我地愉快購物
唔好因為direct admin要你verify就即刻走佬😢....
我地唔係鬼 真 員工自發計劃。

其實我搵過 不過又要連登名又要學生證 驚自爆不了
你tg多次我 @aaapeach
等你地再開PAYPAL
推推

大家加油
pish
真係出過去發夢,有需要嘅人唔使怕醜
要怕醜嘅係擺明呃人攞著數嗰d
https://lihkg.com/thread/1395073/page/1

尋晚反應非常熱烈,今晚繼續
謝你地呀
但求下你地多啲買gear買gear買gear
其實小朋友唔係個個都有嚴重經濟問題
我地已經唔介意食煙 擋子彈
又點會介意食小一兩餐
真心好多謝你地
但一餐可以平平地自己解決到
gear就真係好貴 講緊下下幾百起跳。。有啲負擔唔起
我唔想再見到有手足乜都冇就衝上最前
明白你地真係好有心
求下你地 幫手買gear
多個眼罩頭盔豬咀 就少個人受傷被捕呀
呢個真係最幫到手
買完找去現場 睇下邊個小朋友冇裝就塞比佢最岩
多謝你

以下係需要既物資
請幫手傳開
頭盔:攀岩頭盔、電單車頭盔

眼罩:3m GG2891S(唔戴眼鏡)
3m 2890s
Sellstrom s80225/6
Bolle 40100
Bolle superblast 40926

豬嘴:6200/6300 6500 7500
濾罐:60926 60921 60923 60925 60928

手臂:冰袖(需配搭保鮮紙)
濕水棉質護手
長袖衫

手套:電單車手套

腳:護脛
求下你地唔好捱住餓買gear我會喊架
臨訓一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞