[急推]HKTVmall員工助養小朋友計劃正式啟動!(2)

235 回覆
161 Like 1 Dislike
呢個Channel,搵唔到,點入.........
https://t.me/joinchat/AAAAAEWu9vQUXh3_goVyTA
其實個gp得十幾個人,主要資訊都喺呢度同channel
明白
幫推
捐左,唔自貼喇
建議緊急資助嗰度可以直接喺你地paypal收到款項嗰度搞,反正都係講個信字
香港人加油💪

金已課,希望朋友仔抽到好野啦!

今日有95折
係唔係直接 paypal 呢條 link 就 ok?
有冇最低捐款額?

PayPal Link:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=NHYNLCL6C3Q5Y
有愛
條link死左 想捐錢
pish
多謝幫忙 但因為依家paypal出現左少少問題 暫時郁唔到入面既錢 所以緊急資助果度暫時會用tap n go 7-11現金增值既方法幫助左有緊急需要既仔女先 之後paypal搞掂返既話會用返paypal架喇記住密切留意tg channel!
暫時paypal有啲technical problem 所以停左paypal呢條channel先 可以留意tg channel最新資訊 依家有好多緊急資助既case需要各位爸爸媽媽幫手
暫時paypal有啲technical problem 所以停左paypal呢條channel先 可以留意tg channel最新資訊 依家有好多緊急資助既case需要各位爸爸媽媽幫手
請問channel D case 點幫?
唔好意思,跟得5掂!
同問:點樣入group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞