[急推]HKTVmall員工助養小朋友計劃正式啟動!(2)

235 回覆
161 Like 1 Dislike
其實唔洗跟套裝價,多少無拘
廿蚊定2000都得,有心就得
如果用Paypal balance捐你地會唔會比人charge少啲手續費
金已課
型男!
幫推!無飯食無裝嘅手足同我入嚟!

唔夠再嚟,一齊發夢得就要齊上齊落!

光復香港 時代革命
我地下次會再修改
今次post出黎係想比爸媽同小朋友睇我地會大概買啲咩同有咩可以改進,大家對個list有建議都可以提出架
update返大家先,

依家由於一時間太多人課金,令到paypal個邊frozen左我地ac。我地admin依家會先墊錢買左部份飯單比有需要小朋友先,之後再係paypal ac 扣除返墊左既費用,之後會再公開資金去向既證明。

另外paypal被frozen嘅問題,我地會聽朝早一早去聯絡paypal個邊問返幾時會release 返我地ac,有新消息會同大家再講。

最後多謝大家嘅熱烈黎支持,我地會繼續改進,如果有咩建議可以同我地講返🙇‍♀️🙇‍♀️

光復香港,時代革命
自推 1/10
update返大家先,

依家由於一時間太多人課金,令到paypal個邊frozen左我地ac。我地admin依家會先墊錢買左部份飯單比有需要小朋友先,之後再係paypal ac 扣除返墊左既費用,之後會再公開資金去向既證明。

另外paypal被frozen嘅問題,我地會聽朝早一早去聯絡paypal個邊問返幾時會release 返我地ac,有新消息會同大家再講。

最後多謝大家嘅熱烈黎支持,我地會繼續改進,如果有咩建議可以同我地講返🙇‍♀️🙇‍♀️

光復香港,時代革命[/quote]自推 1/10

自推 2/10
自推 3/10
自推 4/10
自推 5/10
自推 6/10
自推 7/10
自推 8/10
自推 9/10
自推 10/10
光復香港 時代革命
係呀
弟弟妹妹需要幫助請聯絡:@imuzen @ljhayyrn

開左個Channel:

https://t.me/joinchat/AAAAAEWu9vQUXh3_goVyTA

Channel作用:
👉🏻比弟弟妹妹知道有咩買
👉🏻公開單據比爸爸媽媽(但會遮order number)
👉🏻公平公正公開
👉🏻唔會有混亂訊息出現 保護弟弟妹妹及各家長身分

推!!!
弟弟妹妹需要幫助請聯絡:@imuzen @ljhayyrn

開左個Channel:

https://t.me/joinchat/AAAAAEWu9vQUXh3_goVyTA

Channel作用:
👉🏻比弟弟妹妹知道有咩買
👉🏻公開單據比爸爸媽媽(但會遮order number)
👉🏻公平公正公開
👉🏻唔會有混亂訊息出現 保護弟弟妹妹及各家長身分

推!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞