[緊急幫義士] 用Youtube幫手助養!幫手捐錢!

271 回覆
670 Like 9 Dislike
#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課
仲有樣要注意既野
最近呢半年係youtube播作業用果時如果唔掂個tab係bg到大約2hr到4hr佢會autopause既,應該係youtube用黎counter呢種賺錢方法放落去既
所以麻煩隔一段時間搞搞個tab
p.s.如果有巴絲firm到幾耐要搞搞個tab就最好,我今晚夜d都會自己試一次
推爆佢。點解咁少迴響,明明好work。睇下出面班垃圾香港toutube8就知
subscribe完 要睇呀 最好like埋 令個channel快啲可以落廣告
開住去做其他野
push
https://www.facebook.com/groups/buyeasyjob/permalink/2411443285734493?sfns=mo

點解開掛之達人 用同一段野 但改左自己channel條link?
係喎,我無收到佢地任何方式既接觸,包括tg, YouTube comment同email都無,請問你地有人知道多少少開掛之達人既底細嗎?

如果都係幫義士,我覺得ok,不過都有少少擔心牽涉到利益既問題。其實各有各做係仲好的,因為可以放唔同內容,d片本身都有佢地既信息

同時都想update一下,我inbox左星火同612都未有回覆,所以轉左經一位識星火既朋友去問
補充多一句,其實要知道一個channel有無真係將d錢連去人地個account,真係一d都唔困難
高汁youtuber
拍得住大J哥哥
我見到都覺得好有鬼喎
佢自己要宣傳自己,做乜要抄樓主,成篇copy先
開新po睇下有冇人知個page咩料
佢改左d字,令我開始都覺得有少少鬼
因為唔係我咁做,第二個咁樣做既人就係鬼,但佢個做法有d鬼祟

好彩依度巴打睇到,因為我本身都要返工,唔得閒成日睇

佢喺呢個「巴打絲打facebook group」刪左舊po,再開新,改左字眼

我喺呢個group到tag左問佢地做咩偷野,依家踢埋我出group
https://www.facebook.com/groups/buyeasyjob/permalink/2411596555719166?sfns=mo

附上佢喺「巴打絲打Facebook Club」嘅post

以下為頭先10點時嘅cap圖
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞