[緊急幫義士] 用Youtube幫手助養!幫手捐錢!

271 回覆
670 Like 9 Dislike
又放洋蔥
呢個方法唔錯
可唔可以開一個Channel係長輩channel
我想比老竇老母去睇
Pish
有諗頭
實用可行的方法就要推

#我係香港人 #我會參與8月5日三罷 #罷工罷市罷課
哇好似得喎
推!瘋狂播
推!
逼人睇廣告陳年model又無value add,不如整個社運遊戲(付費下載同玩)
太細聲,佢覺得你唔係睇好似唔計!
創新方法支持
感謝你仗義執言!
我今日會忙到pk所以晏d先跟進到

搵星火方面已有進展,我會再update!
我同朋友追開韓星成日要刷YouTube
以下係微博轉過黎教刷YouTube
唔好見簡體就屌,好有用

另外!好重要!
刷YouTube 請關ad block, 俾成個廣告load 哂佢先有錢!
刷YouTube 請關ad block, 俾成個廣告load 哂佢先有錢!
好重要 要講3次!
唔好跳廣告!
有YouTuber講左 , 長廣告要睇哂先有錢
大家可以插耳機開大播再做其他野,唔洗一定要睇住

◇秘訣◇
勤゜勤清緩存;勤換路線;
異゜翻最冷的牆;翻別人不翻的路線;
——多個設備同時用同一路線,只計入一次
——越多設備同時用同一路線,越大被吞幾率
禁゜禁MV變速/快進/後退/暫停/卡頓/靜音;
禁MV播放完後重播/頁面刷新;
廣告可增加收益,歐美IP>東南亞IP;

如果睇唔到去呢度睇
https://m.weibo.cn/status/4365759360506438?sudaref=login.sina.com.cn
好聰明
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞