痴線,冇$食飯,睇到喊咗。

978 回覆
7856 Like 20 Dislike
佢地更加需要豬嘴眼罩頭盔,裝備好貴,不如諗下喺邊度買頭盔眼罩同豬仔比佢哋
警告你班學生唔好怕醜開聲搵人幫你,我相信一定好多人支援你地
你地班學生為香港已經做左好多野,係時候比其他人為你地做返D野
Push
啱啊
我唔該班義士
無錢食飯千祈唔好怕羞
開口問一下同路人
有能力嘅絕對唔介意請你食飯
比幾舊水你搭車買裝

我自己無辦法企到最前線
心入面亦好慚愧
自己為香港付出太少
請義士搭車食飯至少可以令我減少D罪惡感

其實直接比錢我都OK
但好怕人話我地收錢出黎示威
有無手足諗諗計幫下班義士
比如搵捐D錢出黎搵個信得過嘅社工去幫班義士
大家集思廣益
有無巴打開group
課金做飯堂
我可以比三四千做基金
連續兩個月既示威, 香港已經嚴重分裂

前線示威者每星期捱棍 食催淚彈 遲d仲有水炮

佢地快頂唔住嫁啦 有d人已經同屋企反哂面 又冇錢食飯

始作俑者就係林鄭月娥政府唔出黎回應 不斷迴避問題

我而家只係諗到一個辦法 就係9/6個二百萬人再次出黎 搵林鄭月娥比個交代 唔交代就唔走 直到佢回應為止

我知大家工事繁忙 但唯有大家再次出黎向政府施壓 用人數向佢施壓

我知我諗法好左膠 但只靠前線示威者衝擊可以打到幾耐?? 唔通你地想就手傍觀睇住佢地死咩??
屌好撚心痛

Pay for next coffee 正喎 簡簡單單
人間有情,這才是香港!
我係果頭返工,唔介意既話,lunch可以一齊食,做個朋友
第一次開post, 喱個方法得唔得

肚餓嘅仔仔女女同我入黎!!!
https://lih.kg/1382560

得返200蚊
【眾籌】點解自己有錢唔揾專業人仕做嘢?

http://lih.kg/drDqcS

唔好怕醜,無錢食飯到時開聲,大把真香港人支搖
有需要既留tg比我

最近搬屋,衫褲鞋襪乜都有

錢銀上既需要我可以payme比你

唔洗唔好意思,要你地後生仔上戰場,唔好意思既係我地
比屋企人趕左出黎個班要睇緊D
青少年加油
發夢見面要支援就大膽開聲
你地敢為香港人發聲,更要勇敢為自己發聲
我地一班有經濟能力既大人唔會比你地跪低
而家既香港需要我地一齊守護
光復香港 時代革命
往後每次出去 定必用金錢支持年青人!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞