痴線,冇$食飯,睇到喊咗。

978 回覆
7856 Like 20 Dislike
唔好開餐廳名,真係想知pm講都得
係...好似接仔女咁...真係搞唔掂都有個地方搵人幫下手
Send比d傻閪藍絲睇 佢地所謂既收左外國勢力錢
如果有良心餐廳想幫手可以去同18區連儂admit講底 再由18區admit通知我哋去捐錢課金 咁樣得唔得? 順便統計一下每區人數 如果做到區區都人滿就咩都唔洗講啦
push
真係要正視呢個問題,台灣遊學都有呢個問題。
多謝你
咪就係所謂既中環精英,內心睇唔起所有人自以爲高人一等,只會同自己咁上下level交住,對住高佢一等有錢人,權貴就成隻狗,非藍非黃只為自己利益既港豬

又自以為睇通一切果下先好笑
同屋企人反晒面,唔會再返屋企食飯,食自己最平醫肚係咪買大罐麥皮?仲有咩推薦?公仔面太高鈉長期食真係唔得。
唔好爆名 一定比藍屍縱火
依家班藍屍連刀都出埋
十足當年紅衞兵一樣
後生仔 唔好話冇錢唔食
我唔介意叫多兩個餸同飯一齊食
大家香港人 食餐飯有咩問題
我地呢啲返工狗幫下幫細路啦一齊~
算啦,果D又點會信
咪又係話我地作故仔
fg先有50k
而家未畢業冇錢好正常
push
我知道其實好多人都出唔到去 但係又有心想幫手
始終收錢交收又唔好 基金果d又唔知搞到幾時
咁不如組織下模型噴油用豬嘴/滑雪運動裝備購物團 有閒錢ge幫手比錢 有需要/幫手拎比朋友就出黎拎裝 大家可以繼續係度傾下先
或者係個group討論先
https://t.me/joinchat/LVD5wRNCcP1vnC-mh3ustQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞