Twitch疑向中共跪低!直播香港示威帳號永久封鎖 輸入1989等字眼被禁言

229 回覆
2386 Like 21 Dislike
Push
叫trump試下打
twitche
垃圾 twitch
垃圾 amazon
琴晚睇睇下突然ban左
我估係5毛不停開分身report
夠某一個數就自動ban
twitch機制好L垃圾
垃圾Twitch
要張個消息公佈比全世界聽 比壓力佢 要佢開返個台
仆街啦以後唔撚睇
大家好。工作關係,我比較熟Twitch 系統
個原因應該係台主無法控制Chat 內容
兩邊人都瘋狂report 對家
Twitch 唔中意有d Controversial 野
如果有Chat Off Option 應該無事(唔記得有無,不過YouTube 一定有)
如果無Chat, 跟住Twitch ban 9 你, 我就帶隊吊9 Bezos.
不嬲唔用,垃圾黎
yuri已經被ban過幾次 懷疑係五毛搞事
xxx 您好,
根據管理團隊審查您的活動或內容後的結果,我們判定您的帳號違反社群規範。因此,您無法存取 Twitch 服務。

原因:針對個人或多人展現仇恨行為
閱讀 Twitch 的社群規範以深入瞭解。
違規項目或違規行為發生點:公開或私人聊天訊息
與此違規行為相關的內容可能遭移除。
停權時間:30 天
企圖規避這項限制可能會導致停權時間延長,也可能導致我們拒絕您提出的任何停權申訴。
注意:您的帳號遭停權 30 天以上,因此系統將不會續訂您的任何訂閱。若要在停權期間變更訂閱,請聯絡我們。
【入黎簽野】叫美國唔好再供應裝備俾警察
https://lih.kg/1379441
有,最近都引入左 Auto Mod 可以幫台主監察有歧視成份既字眼。
不過要睇下台主開到咩程度。
點解到左而家支那仲好似有冇限金錢點收買外國公司

又用國家級補貼去惡意競爭不為盈利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞