Twitch疑向中共跪低!直播香港示威帳號永久封鎖 輸入1989等字眼被禁言

229 回覆
2386 Like 21 Dislike
小同志good job

https://lihkg.com/thread/1379351/page/15
iamamiwhoami

6 分鐘前
Now都咁?
Now 唔係電訊盈科咖咩?
一向成家壟斷香港市場都愛國愛黨咖喎⋯⋯
係你班傻閪選擇性失明啫
點呀扮完震驚忿怒,又繼續太陽如常升起去愛國連鎖超市百佳惠康食屎掃貨買物資?
City’super 冇染紅啦啩?連寶鑛力都日本版,可樂都法國版咖喎⋯⋯?你又唔去?
有理由叫外國人關注
推到上外國reddit,twitter
有藉口叫全世界抵制任何向中共跪低嘅品牌
推呀屌你老母
世界要知呢件事
Twitch等候仆街啦
全世界向支共跪低嘅品牌祝你執粒股東破產
快啲支爆好冇
支共係對人類一大威脅
有睇開既人就知道邊幾個台比人ban
有個係香港女仔4個畫面同步直播
有個係英文頻道 6個香港新聞直播畫面比鬼佬睇
另外2個 人比較少 唔記得名
而家仲剩低一個頻道冇比人封 台主琴日冇直播 好似飛左

懶得同五毛嘈
會唔會有英文文宣圖send比外國嘅一啲Streamers (eg. Shroud, ninja)同佢地講twitch都跪低,順便佢地又可以幫我地再宣傳出去
優利同另外一個都有睇
仲有ronaldfung
yes 一單還一單 之前喺OWL channel 有個選手見到黑人主持就喺chat度打 TriHard7 搞到其他人都一齊打 最後禁咗賽
之後有黑人主持打TriHard 都會自動BAN禁言一陣 同個選手名唔出唔到

香港LIVE AC如果同一時間俾人BAN晒都係有鬼
香港女仔嗰個姐係Rabbitrei都比人bam左?
懶得同五毛?你第二單有誤導成份 睇單嘢標題啦
喺其他台打1989 就冇事係得starladder 擺明誤導 自己又唔認錯就屌我地五毛
未聽過乜鳩?
佢都on79
我教撚過Ronald 用OBS添笑撚死

我留咗太空電話俾佢打過嚟
嗱, Amazon就Customer Obsession嘅
你搞佢support佢一定要應你
而我不知道是什麼
係 仲有佢
其他比人封曬 紀錄都冇埋
係咪轉播左某啲電視台嘅live
比電視台投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞