員佐級協會主席發信怒屌政務司司長張建宗

732 回覆
1769 Like 14 Dislike
低級狗仔應該連狗頭真身都未有機會見,點教?
傻強
一哥洗唔洗同張建宗敬禮?
幾時到你代表2萬5000隻狗仔
下次可能加埋Emoji
紀律部隊毫無紀律
呢個唔係真。福利部,只係cp嘅諮詢組織,比下意見㗎喳,cp唔理你都仲得
簡稱「臭四」
警黑合作,黑警有咩資格講法治?最基本依法而治,跟警察通例辦事都做唔到!
散仔仲惡撚過政務司
其實好懷疑係咪最底層班散仔開始唔撚鋸高層同政府當佢地condom
識幾個人做散仔
不約而同佢屌鳩班高層同政府唔識搞PR
日日淨係識譴責
有咩事又唔解釋清楚
氣就前線受
再係咁唔通散仔要叛變
幾時掹槍寒住呀司長呀
老解來了
兩樣都唔係,黑警係rule by weapons and no law enforcement
市民組織一下
民間保護張建宗
大逆不道
精神有問題
未來一哥好恐怖, 擺現任一哥上台, 佢喺大陸受過訓㗎, 未上個勢已經咁大,行動組呀頭
【投拆Hi】一人一信繼續投訴999,on L 9
https://lih.kg/1368627
阿仔教老豆屌閪
又話訓練到聽曬話嘅 依家no sir, 屌埋你呀 sir 喎
好驚驚豬呀 原來警狗員佐級仲大過司長
今日又學多樣新野啦 thank you sir
警務署唔係under保安局咩政務司好似仲要高級過保安局
唔好講笑,呢封野係員佐級協會個網post架喎~

堅係七x矇矇食甜筒~

笑到肚痛呀😂😂

https://www1.jpoa.com.hk/%e5%9b%9e%e6%87%89%e5%bc%b5%e5%bb%ba%e5%ae%97%e8%a8%80%e8%ab%96/
林生
你咁樣直接出信去張建宗度
係犯緊法和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞