員佐級協會主席發信怒屌政務司司長張建宗

732 回覆
1769 Like 14 Dislike
暗號黎,代表兩條柴
支持成立軍政府
依家用花式自相殘殺以為可以救民意
好心睇番自己個職業架構表先啦
係食物鏈最低個層
警權大到失控
班老頂禁唔住班細
班蛋散係咪當正自己有槍好撚巴閉 做乜都係啱?

你地識法治架咩?
全力支持香港警察 成立軍政府!!
班傻閪屌佢上十幾級既頂頭老闆

我都唔敢屌我高5級既CEO

你地威晒囉
佢道歉係講緊元朗,個晚都唔係執法問題,問題係冇執法啊嘛
佢唔做野 中共都做啦
是正式錄用的警察嗎?
最尾果句同木木鄭講既?
員佐club 真係世界級
代外交部去信英國國會
又叫自己上司個上司收皮辭職
依家直頭覺得林鄭甚至大陸唔可以冇左佢地,佢地想點就點啦
成封信跟本就係叫林鄭炒左張建宗,咪我唔會幫你搞示威者
最後嗰兩個感嘆號真係完全反映出班狗嘅文學修養

乜解究毅進會教人寫恐嚇信咖

對住宗仔行禮呀
識唔撚識架
支持宗仔光復警隊!!!!
屌班臭狗老母,咁撚叻就叫1、2哥去做特首啦

天滅黑警

黑警可恥
香港電台視像新聞 RTHK VNEWS

【員佐級協會:譴責張建宗妄自斷定警隊對錯】

警察隊員佐級協會發表聲明,認為政務司司長張建宗的道歉言論不負責任,抹煞警務人員在這件政治事件上的努力、付出、委屈及犧牲;又指張建宗在未作出調查前,及完全不了解警隊運作的情況下,向公眾妄自斷定警隊對錯,協會給予最嚴厲的譴責。

聲明又反問,「作為政務司司長管理香港致如斯境地,我們是否要代表張司長公開道歉敬請明示」。

https://www.facebook.com/RTHKVNEWS/photos/a.723529797755079/2691757327598973/?type=3&theater
紀律部隊 ?
fact checked?
希望封信係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞