員佐級協會主席發信怒屌政務司司長張建宗

732 回覆
1769 Like 14 Dislike
大家笑還笑 呢件事其實已經好嚴重 佢係咪代表整個警隊反政務司司長?
先不論大家一直爭取嘅獨立調查委員會究竟有冇用,呢兩日班建制商家一放風話唔反對成立獨立調查委員會,班狗已經發晒癲,到真係話成立嗰陣,係咪嚟多次當年圍ICAC咁?
g持成立軍政府
其實反映出哩個係死局
道個歉 D差佬都反曬台, 成立獨立調查委員會差佬一定會反面
對於林鄭同中共係一個豪賭, 因為依家示威者已經去到要求雙普選, 搞左獨立委員會D 人都未必會散, 冇左差佬幫佢地頂跟本唔知會發生咩事
冇得拆了
咁撚惡?
最低級最惡
BTW殺定煞
福利會你做咩呀?
偷偷地幫老母開咗AirDrop
https://lih.kg/1369599

大家幫老豆老母開airdrop 之後sd長輩圖
而家政府做野真係係唔可以用常理推斷
到時警察真暴動
張建宗由中共國務院直接任命。班黑警反中央喇喎
元朗令唔少藍變黃
好明顯今次係政府同班狗割蓆救民意
班狗宜家發惡令市民更厭惡
政府一定會再出手

十月係區議會選舉
睇今次道歉事件/割蓆
預計會有一大班人出黎支持成立獨立調查委員會
包括權貴走狗派(唔好再叫佢地建制)
Mon緊post嘅,你班狗到時等住仆街
好呀, 睇下點
警察通例
第 12 章-與其他政府部門及外間機構通信
6.除《警察通例》第 27 章或《程序手冊》第 12 章另有規定外,警務人員(職 務所需者除外)不得就任何事宜直接致函行政長官、政務司司長、政府總部局長級官員或 部門首長。有關信件須經由警務處處長轉交。

毅進仔真係唔撚識㗎喎
Junior Police Officer 咋 dllm
乜紀律部隊可以公開屌柒自己上司架咩
其實毅進仔係咪真係無腦自己老闆都屌埋,你邊位。
不過做到雞仔餅都起碼8 90年代入職,真係小學都唔知讀完未,垃圾到暈。
既然你話張建宗未查就批評,咁係咪支持查黑警先

支持黑警!成立獨立調查委員會,還黑警一個公道
笑到仆街
我估直頭武裝政變
你問張建宗憑乜代表警隊sorry?就憑佢係你大佬個大佬囉
而且佢肯代表你班垃圾講即係揹上身啦仲想點
調轉頭你班垃圾真係憑乜遣責佢憑有枝炮呀
明顯係,同一時間「部份」鄉下佬都出黎屌鳩張建宗,擺明西環發緊功啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞