督察協會: 張建宗道歉論動搖警隊信念

243 回覆
893 Like 5 Dislike
又批評他在未調查事件前便道歉,極之不負責任。
快 成立獨立調查小組
痴撚線 即係覺得元朗單野你地無錯?
人哋司長肯幫你哋呢班毅進仔道歉,多謝唔該都唔識仲鬧返人轉頭
無家教

黑警冚家剷
good guy bad guy

而家林奠同盧警犬就做壞人
然後張建忠就扮好人等你班天真既香港人撐佢
最後佢就會上位 然後繼續做傀儡賣港
送中條例佢有份,警犬係佢手下。佢無一樣野值得人撐佢,佢只係同林奠蛇鼠一窩!
警隊信念係乜嘢 強姦女報案人 同 搞恐怖襲擊?
政府代表代表唔到你噤你支有槍有炮既部隊係咩部隊呀,反政府勢力?
From 屈穎妍

我想,全世界沒有一個聯署行動是不涉及名字的,簽下一個名,就是彰顯你的立場,發出你的聲音。偏偏這班無膽匪類又要反政府又要吃政府,一個鐵飯碗我要,一份穩定高薪又要,政治光環道德高地我都要,這就是典型香港人,邊罵邊攞着數拿好處佔地位。
  既然這麼不滿、不屑,最好的方法,是交出你的職員證說:「我不幹了!我不助紂為虐,我恥與為伍!」那我就心悅誠服。捨不得高薪、戀棧那福利,食碗面反碗底,你們這些無名縮頭烏龜,其實跟戴上口罩眼罩包到實的暴徒有什麼分別?

http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2019/0726/325195.html
哈哈哈 食花生
張生幾時反枱做革命政府領袖
直接搞架空司長
聽講一嬲都係一哥做花瓶同spokesman,二哥先係揸fit
見之前禿鷹曾同而家處長
甘就要調查下啦
班差佬越嚟越似丁蟹
開槍打張建宗啦
究竟警察背後其實有乜勢力撐腰
可以連政務司長都屌,林奠都買佢地怕?
通常最大反應果位就係最驚果個
「張建宗無資格代表我哋」

咁同自己大大老細講嘢
佢哋唔係以為光頭宗仲係社署做下話
即係警隊唔係政治中立啦

講咩信念呀 你地執法架喳!
屈氏迴力標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞