督察協會: 張建宗道歉論動搖警隊信念

243 回覆
893 Like 5 Dislike
真心撐張建宗,警方做錯當然應該道歉,政府今次加分
同黑社會勾結打無辜市民都無錯?
你哋班黑警夠竟係乜撚野信念?
連某些高官都feel得到 大家係咪開始感受到 好似返咗去6-70年代 香港市民再係咁落去都已經見得到 大家今次要幫前人伸冤 果種痛苦無辦法釋懷
前車可鑑請香港警察唔好走回頭路 請尊重人民市民 以民為初 以民為先 以民為本 為民犧牲 咁先係警隊嘅信念同真理
黑警係咪以為警務署係 係3司 直接under 特首;0)
呀頭都代表唔到?
如果係真又幾好喎
咁撚巴閉咩,依家事實證明香港唔需要警察
信警察同黑社會一家??
佢地就好似軍人... 有武器又有兵 洗撚理你邊個講野?
已經要出埋佢 政務司出面
佢代表晒佢下面咁多個局
出埋佢 相信一哥好大壓力 唔整治好黑警 社會無日安寧
元朗嗰野可以唔道歉
屌你老母,真係以為自己無撚錯架喎
張建宗真係比左個世紀大伏俾全香港踩
佢只係話「願意道歉」
不過好彩踩中既係狗隻
親自出馬領軍
如果林鄭講都出信屌林鄭就好睇

依家連政府第二交椅都屌,以為自己邊位

睇到咁高 好難相信成立獨委佢地會點

放長雙眼去睇
見死不救、暗角打鑊、施暴濫暴,這就是你們所講的信念?收吧!
乜撚野信念?
同黑社會齊齊打人的信念?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞