[Switch] Marvel Ultimate Alliance 3 丨漫威英雄:終極聯盟3 討論區(2)

421 回覆
3 Like 0 Dislike
全世界都咁少人玩 search親所有最多得廿幾個場
邊度有得睇到第二章監獄既寶箱位置呀?我打3、4次第二章都重差一個箱未搵到呀
96lv thor都開唔到thanos
成日比人打中就半行血
我而家進度強力dark dimension, 打到個d元素係咪唔駛點留?
玩到上癮打唔停, 好想放假煲
話說之後都係升lv同刷元素為主?
你咩隊?
其他幾lvl?
強力對上重有兩個難度
無限暫時有五層
我而家用緊隊長/hulk/雷神/ironman
有無其他推介?
隊長盾加ironman清卒仔都幾爽
飛隼清兵仔好爽,全部地圖炮。
其他7x
上youtube睇walkthrough?
用開嗰啲你應該未開齊
storm magneto deadpool/wolverine thor
你啲六角形升成點
重有loki
未用過
覺得佢好廢
今晚試下先
得deadpool/wolverine/thor囉
不過無升過, 而家呢隊好似由監獄玩到而家無轉過人
見前面話升lv係打200卒個關無限
廿幾lv刷有無效? 定係玩帶升?
無限應該係刷「猛襲」嗰啲關
冇記錯第二層無限左下向上數第三格係
2x lvl打係冇問題嘅
不過你有一隻高lvl少少嘅帶會打得快少少
我經驗係4x lvl刷都可以每次升到1至2lvl
但係你要每次都打到3星
都話剛出9宮格右手面爆牆 下次邊個再問又唔追po就等佢慢慢搵
今晚返去試下先 thanks~
我都係問下有無攻略睇下姐,文唔係無爬係無爬哂姐
打機都係為咗開心姐,唔好勞氣ching
除左中間升晒 主要升緊左上同右上
你帶隻狼人 冇乜血就換
齋跑唔打等其他回下血
唔好貪刀多啲用L
尋晚magneto solo
用既手段係加iso爆甲
可以一試
因為爆甲快都可以控制到啲boss
無限之戰係唔係開到Loki 同磁力王
同埋thanos
lv唔難升 用啱方法好易全部lv100 除咗虹晶/某部分白晶/藍晶 其他應該可以全賣
到後期係刷虹晶地獄 白晶用來刷虹晶 藍晶用來升exp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞