[Switch] Marvel Ultimate Alliance 3 丨漫威英雄:終極聯盟3 討論區(2)

421 回覆
3 Like 0 Dislike

《漫威英雄:終極聯盟3》(英語:Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order)是一款由Team NINJA開發,任天堂獨佔發行在任天堂Switch平台上的動作遊戲。本作也是繼2006年發售的《漫威英雄:終極聯盟》及2009年發售的《漫威英雄:終極聯盟2》後睽違10年的最新作。

本作在2018年12月7日舉辦的遊戲大獎上首度公開。隨後由香港任天堂宣布中文化發售消息,預計2019年7月19日於全球發售。

首次發行日期: 2019 年 7 月 19 日
開發者/開發公司: Team Ninja
發行商: 任天堂
遊戲平台: 任天堂Switch
類型: 動作角色扮演遊戲, 砍殺遊戲
模式: 單人電子遊戲, 多人電子遊戲

登場角色 (未計DLC)

Q&A

1. 隻Game有咩內容?
答:故事mode 、 Infinity Trials ,有lab比你upgrade角色能力

2.可以多人玩?
答:單人、雙人或最多 4 人一起遊玩,玩家可透過線上連線、鄰近主機連線或是把 Joy-Con 分享給朋友,讓他們加入自己的隊伍,4 位玩家就能在同一台主機上一同遊玩。
連線既話可以一齊打story,或者infinity trials

3.DLC有咩內容?
答:會有X-Men , Marvel Knights同Fantastic Four
屌你老母 上個post隻p牌仔搶左1001又唔開post
想問大家點解我爆哂主線都仲咪齊角?
佢唔識規矩掛
無限打eletra、loki、thanos、magneto
見到了 唔該巴打
無更新到啲Q&A

難度有四個:友善、強力、超級、終極
無限有五個版圖
lv上限100
開左終極之後技能升級會有五格
一開始加點先加左上六角形,會多啲exp
sor 貪方便直接用左第一個comment
吸引唔到多啲人玩
deadpool係咪好勁
好厚血咁
呢隻我都未練
loki好勁
自問冇咩技術
但隻deadpool好少死
出去街場同人打其餘三個已經紅血 我仲有9成血
我明啦
因為deadpool天生技係自己補血
狼人都係
尋晚等巴打帶我打等到瞓著咗
係咪要爆超級先出omega
好懶唔想打多次主線
Thx
全角色lv100技能及別色參考 from巴哈
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=31587&snA=13726

靈蝶水晶
black widow
尋晚升到thanos 100lv
我啱啱爆到友善主線但升晒中間個6角型我係咪要斬掉重練
點解要重練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞