[Switch] Marvel Ultimate Alliance 3 丨漫威英雄:終極聯盟3 討論區(2)

421 回覆
3 Like 0 Dislike
我打剩lv100果關,唔知有無130-150lv,ching有無fc一齊打下
呢排少打機
係見佢出左咪凌晨玩下
total打左7關到,轉左用mk新4個dlc角打
不過發現開始唔夠力,未夠高lv打
我都係升左6隻上150,有排升
無心情打
同埋之前全升100lv
宜家就隨心算
虹晶都有一堆+5,基本100lv都夠打上去既
有update都冇大講😂
岩岩先入坑
要到邊度先可以拆出黎玩
依家先拎左一開始個堆英雄
啱啱買咗機,哩隻實體係咪平啲?
想問online仲有冇人玩 今日入手左隻game... search極都冇房
ching買左未?我今日買 378
兩星期前買咗,個陣仲係$350
終於出完最後一個dlc
Human torch好型
終於攞到我至愛奸角:Dr.Doom
係咪已經冇人玩
網上見到有真thanos用 好屈好想要
洗唔洗買DLC
唔洗,但好尻難攞。
隻驚我爆咗之後就冇開過
巴打介唔介意分享你幾多level拎到?
我冇開好耐 而家好似平均得80lv左右
我都未拎到。見到太煩,已經唔想拎。條link 有哂點拎角色。
https://www.gamecrate.com/how-unlock-every-character-marvel-ultimate-alliance-3-dark-order/23748
係咪已經無人玩?未買game,但有玩過1同2, 係咪爆咗機就唔會再打?
係咪已經冇人玩?
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞