蘋果A1: ICAC査警黑勾結

215 回覆
1534 Like 7 Dislike
quote]時間無多,
幫手推翻機場集會行動post上熱門,

幫手推行動post
熱門一個都冇,推得好辛苦

機場係重要嘅命脈,
發揮和理非最大影響力,
到時就有bargaining power!!!!

遍地開花,可以向外國旅客宣揚香港嘅運動。派多國語言嘅宣傳, 播大電視。

星星之火可燎原

但如果引發到罷工
少人上貨同行李
空運減慢 
減怛機倉清理 
冇人維修飛機 
唔夠人手指揮航空交通,
泊位費成本每秒鐘

所帶來既嘅
係世界性影響

到時各國都要理
係衝擊所達唔到

對準弱點 發揮和理非最強影響力

一齊入機場嘆冷氣[/orange][/size=5]

Link: 
https://lih.kg/1354831[/quote]
ICAC=林鄭
ICAC 一早執咗啦
李寶蘭都走埋
查得乜嘢出樣
告得一個得一個
散仔,比人起底影響佢私人生活仲大獲
係咪今日笑話嚟
icac已經回曬塘,算吧啦
試撚吓圍,肯定好多手足反包圍佢地

727 發動全港紀律部隊保護市民遊行
https://lih.kg/1360600
ICAC? 咪又係跪係警犬面前既垃圾, 除左識飲咖啡仲識做咩, 成班廢物

肯撚定聲都唔敢出咩都唔敢做扮查左就算,
分分鐘警犬內部都笑鳩ICAC冇撚用似挈弟
第二個監警會
首先條例過時,港英時代既條例到今日香港已經唔啱用,但好明顯政府根本唔用修例玩自己;其次好靠熟人篤灰,新地同曾蔭權入到罪都係因為比人篤灰,否則好難搵證據,利益輸送得都唔會咁易留證據
建議增大廉署權力
I咩CAC
你估以前咩
不如叫佢開file
查ICAC同政府啦
行政長官可以阻撓,睇下689幾風騷
點增?政府良心發現增比你?由立會議員立動議條例一開始已經比政府ban 左,遑論一讀二讀三讀,一日喺個制度個政府都可以一隻手指捽死你,不如搵下何君堯仇家篤灰仲實際
前調查員會不會就是林卓廷吧?
查咗都未必會告,睇吓689就知。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞