蘋果A1: ICAC査警黑勾結

215 回覆
1534 Like 7 Dislike
icac聽命林鄭
黑警聽命林鄭
律政司聽命林鄭

呢個政權咁熟悉既 好似細細個就聽過
重演70年代打老虎
屌,唔講都無人記得香港仲有ICAC,唔講以為係亞視
追左幾日post都無人提過,今次如果咩都查唔到嘅ICAC執柒左佢啦
689年代已經要執柒左佢啦
如果係早兩月,我聽到仲會好開心。但係呢排見到嘅嘢,尤其係721,連最後嗰塊遮醜布都撕埋,真係唔相信會查到啲咩出嚟。學嗰個乜警話齋:「心領」。

估計會拖時間話證據不足,最多最多搵幾個卒仔祭旗。
咁都做到A1頭條,真係要俾啲掌聲佢。
借位
———————————————————————
Be Water My friend!

抗爭成功第三黃金規則詳解 - Be Water (中)資訊處理
https://lih.kg/1362131
Icac查警黑勾結
Icac查唔係重點,警黑勾結先係
大大雙字印落A1度當另類文宣
icac ?

查鄧炳強啦
Push
算啦 做show
聽住先
我喺另一個post 有留言,根本中央而家唔係要保住林鄭而係搵緊適當理由同時機兼最大價值去送佢同盧偉聰一程。

先繞過佢兩個搞元朗事件,將民怨升溫針對佢兩個,之後將佢兩個同之前搞曾蔭權咁照辦煮碗, 只要令佢地嘅落台變成佢地操守問題,咁中央就無面子問題需要考慮,可以大義滅親,將所有野入晒佢地數,再由下任特首回應訴求 (除左雙普選),一開局就贏民意分,再俾位新一哥領功,話上任後治安恢復秩序,實質係落命令叫鄉黑停手,咁嘅劇本絕對係中央當前最佳選項,民意隨時逆轉。

ICAC 查只不過係開始,今次咁多鏡頭影到警黑合作,擺明係整定晒材料做9盧偉聰,等睇火燒連環船燒到林鄭下台啦
留名睇班警犬到時話唔關自己事
曬9氣
用三年查,再用三年交個散仔出嚟
弱智先仲信今時今日既icac
97前嘅ICAC 同 97後嘅ICAC 唔同㗎啦

BTW APPLE 屌你同我報中上環單嘢
最好會查啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞