[遍地開花]到我地民眾安全服務隊救急扶危啦!

431 回覆
570 Like 5 Dislike
上你老母微博咩 死向左走向右走翻上大陸啦
好型
真心一問
有事除左CALL消防同救護
有無得CALL民安隊??
破壞你地儲落?你又真係衝出黎柒 cadet都有獨立思考 佢地係有讀通識 定係你未讀過通識唔識獨立批判思考?
5/8 九巴不合作運動 正式啟動!!!
https://lih.kg/1390913

有興趣請入Group
https://t.me/joinchat/OmURXQ09pQAlcm8-nJTDLA
我鍾意扮民記身分出黎你咬我?投訴我啦 係就快唔好等下個禮拜
可能我地本來就企咗係你隔離,只係無著制服/無再著制服咁解
P牌同我fall out岀去一百下掌上壓
佢似係舊制讀完中三就走咗出黎熬驢仔嗰啲 分分鍾中一就已經知讀唔成書 連中文堂都冇上
連論點要配論據同論證啲咁簡單嘅議論文常識都冇
3.5 女
人無恥便無敵
我冇話要曬我自己有幾高學歷 只係你連最基本嘅常識都冇啫 你連「唔夠講」嘅「講」個動作都未做到就唔話喺道發爛渣啦 同人理論嘅時候唔係淨係求其掉咗個pt出黎就完㗎 你有冇見過啲新聞係得標題冇內容㗎 我從來都唔覺得讀唔成書係一個大問題 只係你喺呢個險惡嘅社會生存咗咁多年都唔知講完論點要解釋就真係有啲可悲啫 你唔識都去問吓身邊做老師嘅朋友啦 唔好影衰曬佢地
你冇睇過篇文你就唔好出黎扮勁懶醒啦 人地篇嘢幾時有話過支持暴力呀 幾時有呼籲人去佔領去遊行呀 呢篇文章只係客觀地指出咗721有暴力事件同希望為官者可以正視問題咋 人地個目的係要遏止暴力 希望社會可以回覆平靜呀 唔該你唔好自己加自己嘅政治思想入去篇文道然後攻擊個唔存在嘅論點啦 英文議論文有個專用名詞添加 叫attacking the straw man 唔識字就查字典啦
中學未畢業都識得講完個論點之後要解釋啦 唔好唔夠人講就求其拋個歪理出黎就算 你呢種舉動比起人地show permit更丟民記嘅架!
講咁多做乜丫 論點就喺下面 有power 就喺道理 就喺論點 後果自負
講咁多做乜丫 睇下你地幾醜陋 一唔夠講 就搬D 畜生 學歷 出黎講 香港未來靠你呢班人 就真喺悲哀 呢壇嘢 我就睇你可以玩幾耐 人地日日番工收錢出糧同你地 你地就次次出黎No pay 夠薑就辭埋份工去抗議 你地就個個開口埋口義士 義士唔好食我國既牛豬魚菜丫 咁叻 日日去citysuper 買外國貨 連水都買外國 做人唔喺咁既 飲水思源 你講既廣東話 都喺廣東 知唔知廣東喺邊 喺你祖先既地方 一個二個 又話唔番大陸 又話點樣 我睇你地幾時屈服 日日有片睇 你地睇到 身為民安隊 居然支持暴徒 個個只喺 喺度破壞 什麼義士 唔好影衰呢個名啦 唔該 什麼獨立思 什麼通識 唔好玩啦 講呢D 剩喺講你叛國 已經贏晒啦
你冇睇過篇文你就唔好出黎扮勁懶醒啦 人地篇嘢幾時有話過支持暴力呀 幾時有呼籲人去佔領去遊行呀 呢篇文章只係客觀地指出咗721有暴力事件同希望為官者可以正視問題咋 人地個目的係要遏止暴力 希望社會可以回覆平靜呀 唔該你唔好自己加自己嘅政治思想入去篇文道然後攻擊個唔存在嘅論點啦 英文議論文有個專用名詞添 叫attacking the straw man 唔識字就查字典啦
其實呢道好似得你想鼓吹D cadet 出去暴動咋
一開始都仲以為你只係井底之蛙 諗住同你討論吓 點知原來係隻鴕鳥喺道強迫人相信地平說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞