[遍地開花]到我地民眾安全服務隊救急扶危啦!

431 回覆
570 Like 5 Dislike
多謝
請問係咪都會去高危地區幫手
同埋保密
你呢個講法好危險喎 點解放張permit出黎就係等於唔中立先
中學未畢業都識得講完個論點之後要解釋啦 唔好唔夠人講就求其拋個歪理出黎就算 你呢種舉動比起人地show permit更丟民記嘅架!
push! 8.5 齊罷工!!
請受小妹一拜
唔該你講返人話丫 有冇人可以幫手翻譯?
好型
大陸農村依家都好發達 好有錢咩? 有冇文過中國國內嘅堅尼係數呀?係0.476呀!啫係仲係有嚴重嘅貧富懸殊呀 啲鄉郊地區都仲係連乾淨水都未必有得飲呀 果啲機會係畀你班尊貴嘅商人呃錢嘅機會咋!你訓醒未呀!
總知你係到鳩 up就係 on9
我身為連登仔睇唔過眼先出聲
做乜嘢事都應該諗下有冇用
唔好做啲冇用嘅事
影衰曬其他p牌仔
講咁多做乜丫 論點就喺下面 有power 就喺道理 就喺論點 後果自負
原來你睇微博 唔怪得思想咁封閉啦
返大陸睇下啦 就喺你D人 令到你自己 變左港燦 英文又唔叻 普通話又唔好 成日唔抵得大陸人有錢 大陸好多機會 自己珍惜下
大陸農村依家都好發達 好有錢咩? 有冇過中國國內嘅堅尼係數呀?係0.476呀!啫係仲係有嚴重嘅貧富懸殊呀 啲鄉郊地區都仲係連乾淨水都未必有得飲呀 果啲機會係畀你班尊貴嘅商人呃錢嘅機會咋!你訓醒未呀!

其實我地最大既身份係香港人
港燦依隻字 咩年代吖, 你話人係廢青都好啲呀
你係處長咩
有 power就出 warning比我地
大陸咁好
做乜要係香港?
原來又係左膠 講到又身為隊員睇唔過眼咩咩咩 到最後就喺度歌頌大陸有幾好 笑咗sor
有諗喎 咁睇唔過眼約個時間係HQ傾下啦 好影響你咩 定係你諗住做狗定你全家都做狗 睇唔過眼快啲投訴啦去 要搵一定搵到邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞