[遍地開花]到我地民眾安全服務隊救急扶危啦!

431 回覆
570 Like 5 Dislike
代po
玩得民安隊都係擺個心岀黎,津貼只係每小時高過最低功資少少
工資
代frd po,感謝支持
3.5
仲有我哋!
——————————————
[遍地開花] 貿發局100+員工:香港加油
https://lih.kg/1365434
多謝發聲。多謝
遲咗po唔好意思
都新淨
因為lost完新淨未用過
我唔會代表班中立撚同冷血藍絲
我只代表有份聯署,有血有肉既民安隊隊員
冇人要代表全部民安隊喔
因為民安隊隊員都係我身份
救急扶危
服務社會

處長都未衝出嚟,你又喺到 jm9
破壞咗咩再唔出聲就真係破壞喇
助紂為虐,做幫兇, 望住個政府殺人,滿手鮮血
我個良心就過意唔去喇
上面一眾聯署嘅隊員良心都過意唔去,所以先企出黎

而且班官早過我地發聲,加上各個部門都有, 依 d咪民意囉,你又試下收集下

Btw你咁嬲, 建議你可以遵從現有機制追行投訴,甚至建議民安隊成立獨立小組調查事件,進行處罰,或者可以以和平理性非暴力原則進行遊行集會表達意見,向高層反映問題,事關處長好似都冇乜反應
請 P牌仔留意
當你證明唔到真相係真相就死開啲
睇你啲字眼都知你係啲死老野藍絲啦
話比你 d汪汪 fd知
Permit係要 show㗎
其實不如你畀少少心機讀咗篇文先啦!
然後請你指出篇文唔中立嘅地方!
人地都只係重新指出721恐襲中警方做得唔好嘅地方 同埋呼籲政府聆聽民意 而聆聽民意係林太競選時嘅承諾 亦係香港特首嘅責任 唔通叫人盡返應盡嘅責任係唔中立咩?
你邊區架?乜你 madam吖 sir咁教你架咩
多謝你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞