強烈希望admin刪除3萬正評燒村貼文

669 回覆
3068 Like 319 Dislike
Pish
入嚟再投過
[重開] [再投多次][純民意調查]仲燒唔燒村
https://lih.kg/dpmNpS
727 和理優 不入村 不開波 會還拖

幾好
你覺得人禁多佢地班平時好食懶做既牛屎仔敢衝咩?唔驚比人圍呀?

而家謠言散布開去
人地所謂既保家衛園 就完全正當化!!
開始有長輩文謠言開始散佈連登仔當日會發動燒村拆祠堂

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智
我不贊成燒村拆祠堂,但絕不贊成删貼
727 和理非回合,請勇武展現比大家睇你地係文明勇武,鄕黑警合作社會已經有眼看到,唔使勇武做磨心出手平反
push
人地文宣已做 謠言已經散布

好多人只睇標題正評 不參與討論 只睇樓主果層 引起極大誤導!

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
推!
唔好以為刪咗post 藍絲就無留底、唔會捉住你嚟講。

個post唔係你開 你叫人刪post係極為有問題,收手。
請admin正視
講你知會做既唔會係個日做
你相有人係個日做真係笑話黎
點會咁on9話比你聽幾時同點樣執仇
比個膽你都唔會
你應該話727和理非朝聖,之後各自爬山
推到admin做嘢
你刪貼同自我審查有乜分別?同baby kingdom 有乜分別? 同百度貼吧有乜分別

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
[重開] [再投多次][純民意調查]仲燒唔燒村
https://lih.kg/dpmNpS

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
Pish

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
你呢個post夠係鼓吹人地正評讚成刪帖文化啦
咁樣我又del你呢個post得唔得呀
第日有兄弟出啲帖文唔岩你心意係咪又del post呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞