強烈希望admin刪除3萬正評燒村貼文

669 回覆
3068 Like 319 Dislike
祠堂就係得打我地既鄉黑擁有?
就算唔刪post!!!!

都請大家落力宣傳果日既行動方向

開始有長輩文謠言開始散佈連登仔當日會發動燒村拆祠堂

求連登仔團結文宣做野

727 和理優 不入村 不開波 對家郁手會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智
大家都共識?從來無大台
出面有幾個post講唔好拆
合唔合理我覺得可以睇左個post再講
無錯 目前未有明確既共識

就係無共識先恐怖!
咁如果一件事係連登都得唔到知持嘅
出到去點叫人支持

唔好咁mind fuck啦

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
得,你成功,我唔出理撚你地俾人打死
原來咁簡單討論y/n都唔出
咁你都唔係好熱愛呢場運動姐
燒村縱火乃反人類戰爭罪行,恐怖份子先會無差別攻擊!

有人在這裡主張屠殺放火心懷不軌,罪行嚴重!
如果你要保護大家 我好希望你出 缺一不可

但如果你堅持燒村拆祠 我希望你星期六好好休息

將力量轉移到政府 同 黑警之上

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
agger

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
從來都係互相尊重
呢場唔係運動,係all in 或nth

但係,係而家有大批人出黎話一定要和理非
點尊重,各有各做好了

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
同意呀
唔係我地做唔做的問題
係俾左好大位人地入我地
無錯呀
連登仔淨係識講, 出去果D全部都係discuss 同 BK
互相尊重咁你有冇尊重過啲唔關事 啲無辜嘅人?
有啲字詞唔係你用左就正確架
b
如果用各有各做將勇武既力量用係呢個地方

今次

我實在唔建議各有各做 同721既金鐘一樣 係一個圈套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞