強烈希望admin刪除3萬正評燒村貼文

669 回覆
3068 Like 319 Dislike
push
戰略分析 今次真係成場運動最關鍵一步 請巴打聽細佬一言 入內討論
https://lih.kg/1355350

"線手足本身就少人, 大家又知唔知前線手足係咩人?
大部份真係普通學生, 甚至中學生都有!
而對手係咩人? tg group已經起哂底, 14勝和和合圖咩字頭都有. 仲起埋佢地曾經犯過咩事, trafficking, attempted murder, 條條重罪坐監根本閒事, 收左安家費, 想佢做乜都得."
戰略分析 今次真係成場運動最關鍵一步 請巴打聽細佬一言 入內討論
https://lih.kg/1355350

"線手足本身就少人, 大家又知唔知前線手足係咩人?
大部份真係普通學生, 甚至中學生都有!
而對手係咩人? tg group已經起哂底, 14勝和和合圖咩字頭都有. 仲起埋佢地曾經犯過咩事, trafficking, attempted murder, 條條重罪坐監根本閒事, 收左安家費, 想佢做乜都得."
星期三啦
抖夠好推返正經post
又返返去「鬼論」
不如你改還拖做自衞,還拖令人有更多不必要聯想空間
就係香港有言論自由,不如叫未發聲人負皮番個post, 或者開個30000人正皮和理非post

面對暴力 會正當而優雅地抵抗

有咩唔岩?
Push
有勢力人士順水推舟幫你燒, 咁樣個post主係咪要孭飛? 石鏡泉講下都已經俾我地玩到下埋台啦
726 機場(和理非)
727 元朗 (反黑)
728 上環 (和理非 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理非)

每天 不合作運動
可以!

各盡其力 時間無多 要支持返上環post同宣傳黎緊既行動
如果有D咁勇武既鬼
咁真係唔該佢比多幾個
唔撚燒啊冇人燒啊屌
726 機場(和理非)
727 元朗 (反黑)
728 上環 (和理非 追究亂開槍責任)
84 將軍澳+港島西 (和理非)

每天 不合作運動
就算唔刪post!!!!

都請大家落力宣傳果日既行動方向

開始有長輩文謠言開始散佈連登仔當日會發動燒村拆祠堂

求連登仔團結文宣做野

727 和理優 不入村 不開波 對家郁手會還拖

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
用破壞去宣洩憤怒 係呢一刻絕不理智
連登仔係和理非撚啊

見到甲由都嚇撚死啊
push

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重

求連登仔團結文宣做野

帶齊裝備 齊上齊落!

請大家宣傳 !

行動必須謹慎
請以大局為重
岩呀,如果你嘅論點講你係on9嘅話 係絕對正確
Btw收左幾錢維穩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞