[嚴正呼籲]唔好再用燒村呢個字眼

860 回覆
3143 Like 135 Dislike
大前提係行動有成效,反政警鄕黑,推翻港共。總之唔好阻人。ps. I also find the memo stuffs disgusting but I won’t discourage anybody from doing it. If you feel right, just go ahead
https://www.youtube.com/watch?v=jyZU7lfGjyk
要識保護自己,2:12
都市人都要學家居安全
唔好人地做你又跟住做
令自己變成自己所憎恨嘅人
同意
滅村
屌已經3點
為左覆班撚屌未撚做過野
呢個真, 日日講燒村, 啲牛屎佬是旦搵堆牛屎黎燒, 勇士們就上晒身, 不如試下叫環保行動之類
push
啱呀屌水洗都唔清
你就算唔食唔訓都唔會救晒所有人
由佢地啦,如果講幾句就世界和平甘地點會比人爆頭
[緊急置頂] 724癱瘓地鐵
https://lih.kg/1354162
唉 係我on9
但真係有必要阻班傻鳩/風向撚

屌佢地老母冇大局觀都考慮下火嘅性質
其實自己做過啲乜野洗唔洗大大聲同人講?
今日開始勇武派發言係唔係要係心口攬個牌 寫住「我係極端勇武派 我有份用鐵筆打爛立會玻璃」咁樣先可以發言?

不過老實講,你鐘意話人坐冷氣房就坐冷氣房啦反正關鍵時刻自己係邊,做到咩程度,得個個人自己知唔阻你地和理非啦
燒又好光復又好
都係個表態
表達心中有幾甘不滿
我唔信有人真心想燒會係到講出呢
難道俾壓力班官警鄉黑都唔得

無人想搞亂香港
都無人會燒人家園
係要話比班官警鄉黑
對香港市民作出恐襲
既後果可以好嚴重

如果全世界都發覺
原來喺香港搞恐襲
係冇後果嘅
咁呢個香港會變成點啊
我嘅傳統觀念係唔應該俾人虐打
27號你wear 保護性裝備去朝聖無問題
但當日報仇就唔好啦,全世界都睇住硬係和平抗爭
至於對死物發泄,告你刑事
正如蕭生我地叫佢做燒山
燒村都唔代表真係要放火燒村
支持樓主,財物損失都算,玩真火講緊人命傷亡,咁同白衫見人就打有咩分別?

一向講緊勇武為矛,和理非為盾,一旦咁做,和理非會保護唔到勇武,唔好以為有免死金牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞