[嚴正呼籲]唔好再用燒村呢個字眼

860 回覆
3143 Like 135 Dislike
點解依家都唔明咁比人睇到只會激起更大矛盾,同成個原居民群體割蓆係無著數
鄉黑好驚丫
再向香港搞恐襲羅
你地恐襲完香港人
又叫人唔好燒村?
無差別襲擊香港人
你地又唔出聲阻止
係香港搞恐怖襲擊
依家叫人唔好光復
小朋友⋯唔係咩都要出師有名
5大訴求大撚晒

當你見到自己身邊人係電視唔關事都比人亂打時
你就知有d垃圾只有以武易暴...only this option

雖然我無參與反送中,但我係支持你地
重修圍村
點解會假設民意會心涼/支持呢?
會唔會何君堯本身都以為會有「民意支持」搞元朗單恐襲出嚟、結果適得其反?
阻阻大家 小弟嘅白宮聯署差15%咋
希望request國際人道救援/援助 人道監察
已經有八萬四千人簽咗
係我知 未必work 但呢個簡單嘅步驟 希望咁多位唔好放棄任何一線機會
希望大家用兩分鐘簽簽佢

https://petitions.whitehouse.gov/petition/requesting-international-humanitarian-aidassistance-unprotected-hong-kong-citizens

大家繼續幫手文宣 各自爬山 山頂見
有冇人帶屎屎尿尿同佢地玩
太嘔心 我唔敢出
最多我帶蛋
人地打錯人
所以你都要傷錯人

goodest logic
其實最無謀最無種就你d人

不過我懷疑你係牛屎仔一員
隨便懷疑

人地做所以你都做

係我地呢個半月嘅做法咩?
政治野我唔識
我出去只為一個原因
就係要班垃圾黑社會知道做咩野都有代價

小朋友⋯唔係咩都要出師有名
5大訴求大撚晒

當你見到自己身邊人係電視唔關事都比人亂打時
你就知有d垃圾只有以武易暴...only this option

雖然我無參與反送中,但我係支持你地

好心你啦
燒嘅話點保證唔燒到無辜嘅人

講撚到眼瞓 你地都冇人答到呢個問題
你識得屌人無差別
你燒錯人咪又係無差別

唔好令自己變成自己討厭嘅人
狂徙無需同情
有錢出錢有力出力
係咁能多
每個革命家都係慫恿緊恐襲,號召人搞暴動,好想知可以點合法和平地推翻一個政權,美國獨立係咪冇殺過無辜既人?點解唔乖乖地交稅比英國算呢?獨咩立呢,殺錯人點算
問題係驚傷及無辜
唔好以暴易暴
到時全港和理非 中立偏黃 都唔會支持
我唔能夠代表所有人
元朗受恐襲既家屬們
佢地要點係佢既自由
鄉黑有權保衛家園
市民都可保護家
元朗南邊圍43%嚴重僭建
村民:政府多年無叫拆 屋署:未展開巡查

http://www.mingpaocanada.com/TOR/htm/NEWS/20150517/HK-gaa1_r.htm?fbclid=IwAR13HZ7kFAUZRawcLBrrDKBRTRbJzhDnkvdSoS1jYX15_0aXKWKRgVQCv6I

到時入去記得邊d僭建
要正苦全部拆晒佢
727谷一堆
以暴易暴我覺得有好多野係可行
但同時都有好多野係唔可行

對平民設施放火就係唔可行之一

真係要燒你唔走怪得邊個
西鐵車廂內鄉黑有無俾機會人地走?
So true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞