網傳南邊圍被剪光纖

1024 回覆
4357 Like 24 Dislike
其實係一個好好既搞法 個櫃就一定放係出面
就算整完鎖左剪開佢就係
我地幫南邊圍網絡獨立好唔好啊
聽人講

係批筒上嚟就cut左佢要成條放過
係個panel剪個豬尾頭無意思
嚟啲先係有用,做咗先講
有...不過一般人冇架餐冇得搞啫
2條都 剪晒
其實元朗一定要攪,唔好再被人帶風向
https://lih.kg/1353757
白色斷左,師傅黎到好快搞番掂,佢拉過條線入屋姐,黑色斷左同下邊條喉塞左就麻煩了
最好乜都cut Q晒佢,日日圍村BBQ
呢個係最理想既做法
而家好多都手機上網啦
[代出] 丁權?唔係無得斷 係有得搞
https://lih.kg/1353811

打鐵趁熱,對水電唔熟悉唔緊要,可以睇埋e個post。等大家有發揮空間
無電就無得睇CCTVB啦,真係陰公豬
勁~~
唔知呢d case會唔會入EMC,如果要入EMC你地慢慢排呢排EMC好撚多case唔得閒理你
我以前做司傅個事,成日塞喉.........
拿 實際情況會係咁,當hkbn光纖收左皮,
一係馬上約裝pccw(呢個可能性唔大),一係就等維修
期間當然要用住手機上網先啦,一來唔係個個都全程無限plan,好多人都係要個wifi全家share用。
而村屋信號屋內屋外同某d位信號強約好參差,而且要用電腦都麻煩,跟住果d咩 mytvsuper之類會睇唔到,總之有好多生活上既滋擾同折磨,特別係當你用過快既上網,跌番落手機

呢個正呀
好彩無人cut基站,我手機仲上到網

本人不支持cut網cut水cut電等違法行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞