網傳南邊圍被剪光纖

1024 回覆
4357 Like 24 Dislike
你估佢真係會日日 百幾人响到STANDBY 咩
原來仲有依招斷水斷電牛屎佬掘井啦dllm
每間有光纖入屋既村屋會有光纖箱係出面 大家唔好手多多剪斷佢
多人join就會裝,俾唔五皮幾到位,濕濕碎啦
千祈唔好啊啊啊
我都試過 因為太細 難駁都嘔 正常都要用機
好多近市區既村都有光纖
南邊圍有冇就唔知
不過FACT CHECK既問題 我覺得睇完呢個POST 都唔係太重要
等等,南邊圍,仲有隔離既西邊圍光纖公司好似唔係pc w 係香講寬頻wo, 仲有得睇myavsuper
公司指引,覺得有生命危險可以離開,回報比直屬上司
出左維修人員落去啦
牛屎佬唔出村上咩網呀
網上世界你班牛屎佬冇份
閃電戰! 斷水斷電!
咩阿 義士兩邊都剪左😂😂
條村個電錶房係咩位置?拆個mcb箱出黎剪撚哂佢果幾條總線,再灌D油落條喉到點火,到時真係搵專家都搞唔撚掂
stay focus

下面係我既建議:
我地要定性元朗727事件係「反黑警勾結運動」要放到呢樣野最大,號招所有和理派出黎。

勇武就保護所有和平集會/遊行人士,人夠多就會有警察所以相對班黑唔夠膽搞我地 如果夠膽搞班勇武就可以出手自衛打到佢地仆街,最好帶埋索帶制服。

勇武派當日亦大條道理武裝,因為我地認為警黑勾結,人民需要自組自衞隊。和理非亦大條道理cover勇武,因為班黑警見到你班勇武一定直接拉何況我地咁楊

1. 目標「反黑警勾結」運動要求政府馬上調查元朗警方同黑社會勾結。

2. 唔建議燒村,因為其實而家所謂圍村好多係外性人,好多自己友。

3. 要佔可以佔元朗大馬路,因為元朗警署對住大馬路位置,夠位置比和理非佔領。

4.如果班黑社會夠膽出刀手即管黎,我係和班非預左食一兩刀,但事件夠新閒帶風向話比全香港人知元朗黑社會問題有機嚴重,何況我地有勇武保護

5. 我地定性係和平集會,報界朋友可以幫手宣傳

6. 屯元天朋友馬上用telegram 自組自衛隊,走個下cover所有人走

最後想講兄弟各自爬山不分化,和理非都要同我出撚曬黎cover勇武派唔好比佢地比人拉。

https://lih.kg/1353394
99.99% pccw無光纖,最多得假100m
光纖係香港寬頻,仲要係牛屎佬建築公司幫手鋪線的, 香港寬頻牛屎connect合作
上56k啦
D光纖俾滕條打斷左
呢個POST的重要性唔係FACT,而係CREATIVE THINKING
幫雜總掃黃除黑既時間到
睇唔到添
有新方向新玩法大家再研究下
剪撚哂D水線,電撚死班仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞