[突發]張超雄撤回修正

649 回覆
3345 Like 19 Dislike
最多咪mark 下連登有邊個係熱狗
(連登一毛同熱狗都實講好難分 有個留意左一個月先發現係一毛扮熱狗,鬼叫熱狗咁易扮)
肯聽民意已經好好
咪再屌佢
我主觀認為佢都係心急想解決 台灣殺人案,
潘父潘母都係香港市民黎 (咁講好似好大愛)
同埋要市民要求先做, 咁要幾多人叫先做? 聯署過幾多萬人先做?
咁佢地將來應該會幾得閒. (唔做唔錯)

利伸返, 我都覺得佢麻麻地, 太過左膠大愛
就算唔話佢係鬼都要話佢係豬啦
呢d時間提d咁有爭議嘅嘢出嚟

另外我知道巴打們一心為件事好,所以希望你哋唔好下下話人熱狗,連登大把人都唔認同呢個時間提條bill,唔通全部都熱狗咩
咁搞落去只會搞到好多有心討論嘅人驚比人話分化而唔敢出聲,最後就冇人敢討論
聽民意已好過班高官 同 民賤聯 n倍
大家快d推 721 既post
熱門又無咩721既post啦
721 先係重中之重既任務啊
文宣: (設計對白)
張超雄: 撤回就係咁簡單, 乜好難咩? 🤭
張超雄: 撤回就係撤回, 我唔會講壽終正寢
連登仔都蠢唔晒,我以為得返泛民打手咋,驚佢哋唔記得自己講過乜嘛,喺度周圍老屈人係熱狗
豬同鬼差好撚遠...

完啦我地集中返721先
唔屌下唔得嘅真係
變咗吊三毛行動
佢唔得,777得
721見!
佢終於知道自己做左柒事
抵讚咁快就回應左
copy by 其他巴打

跟據張超雄既往績同政治智慧,總係覺得佢純粹覺得解決左陳同佳單野今次既抗爭就會完結。

依家搞到我都唔知道泛民三子係咪自己人,
講真,佢地真係冇揀啱政治時機,完全冇政治觸覺,一個冇政治觸覺嘅政治人物,真係應該推動掌握香港人命運嘅議案嗎?如果傾掂數,好多人都以為贏咗,仲有咩動力去爭取普選?

大部份嘅人都知道呢一個唔係一個恰當嘅政治時機,點解佢唔知道,可能佢冇政治嘅觸覺,但係一個沒有政治觸覺嘅政治人物,做之前係咪應該詢問大眾嘅意見,綜合各方面嘅考慮,先至作出一個關乎香港人命運嘅決定。
證明要睇實班老泛民,好多時判斷形勢錯誤
多得咁多人冒住被認係3毛/分化撚/熱狗都要吊醒佢
係啱就企硬唔好收啦,你哋唔係應該屌佢做乜收㗎咩?係咪熱狗分化群組成功?泛民真係做乜撚都贏
可以推返721啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞