[突發]張超雄撤回修正

649 回覆
3345 Like 19 Dislike
大家覺得佢係真心膠,定係扮真心膠其實撚狗表演乜野係撤回
直程抽埋以前啲野
一齊講
都好
希望群眾繼續提防左膠
最緊要係咩
係五大訴求同保護義士呀
唔理佢係咪柒,都最好spin 到佢係撚狗
發現你幾個post都話人帶風向乜乜77
我琴晚都開左幾個post屌佢
依家張超雄自己都認衰撤回
唔通琴日開post屌佢既人仲係帶風向 仲係分化?

我同意呢件事已經完左,但可唔可以以後唔好話親泛民都話係分化,唔比討論既和諧衰撚過 分化
做返d應份做既野
我地唔洗讚佢
正撚樣,嬲左我成個晏晝吊佢老母
721見
人細鬼大,果班三毛黎架,俾張生-6撚完仲唔走咩
Btw721見
喂柒婆你望下

呢D咪民選議員囉,識向選民交代
你學下野啦

擺難民雄上台屌多柒婆兩棍啦
算佢知機,亦免得我哋響呢度或出面屌,屌到畀人話係分化、三毛...
今朝班泛民打手周圍屈啲鬧佢的係熱狗,搞分化,宜家炒曬車潛水。
但將質疑批評一律當成熱狗0.3 就唔合理囉

今件單野係一眾想團結既手足

去維護搞分化既張超雄 成件事咪有問題
喺連登
陳雲出神經post就係真痴線
張超雄柒左玩撤回就係撚狗玩膠
雙重標準學咩人講獨立思考
721見
【Hongkongers! Assemble! 】
光復香港!沒有暴民,只有暴政!
https://www.youtube.com/watch?v=kVURRBwauKE

兄弟爬山 各自努力
不割蓆 不篤灰 不分化 不捉鬼

五大訴求
一、正式撤回修例
二、取消暴動定性
三、撤銷所有抗爭者控罪
四、成立獨立調查委員會
五、立即實行真正雙普選

721! HONGKONGERS! ASSEMBLE!

https://lihkg.com/thread/1327503/page/1
https://lihkg.com/thread/1326334/page/1
示範一次乜嘢叫做撤回
算係咁,知錯能改
示範緊比林鄭睇 咩叫撒回
大佬。下次有咩諗法之前。睇睇民意先好講. 今朝要成車人救你一個.
你善良但個底真係花晒
我夠可以話佢呢d先係分化撚
唔順佢意就三毛,捉鬼
永遠冇做錯到架泛民
算把啦好嗎
事實泛民14,16年真係令好多人好大陰影先咁大反應
關熱狗鬼事咩
今次的確係大家討論得好, 所以佢先撤
過程中實有唔同point,唔好人地提舊事就話人熱狗分化啦
歷史係用黎警世架
好在佢縮得快

唔係就屌撚死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞