[突發]張超雄撤回修正

649 回覆
3345 Like 19 Dislike
泛民模式會散好大原因係唔熟我地討論區/Facebook page面對緊嘅攻擊
我地每日都要守住個輿論
佢地對輿論戰了解仲停留喺上個年代
仲係講衝會失民心嗰啲
所以唔好講教化,交流下,畢竟佢地上一輩少接觸網絡嘅戰略
民選出嚟係唔同啲
今朝block啲五毛 物超所值 爽

唔理衝唔衝 721金鐘
720 -- 政府山 基督徒集結
https://lih.kg/1329644
佢係咪想示範咩嘢叫做撤回

張超雄:林鄭你都唔撚識玩,
等我南亞大都督教你啦
4chan 都未出聲
可能高過 Reddit 少少咁大把
你鐘意對號入座都無法阻止你,其實果班熱狗當初口口聲聲揚言要杯葛抵制連登到今日仍然冇收回呢句說話只係繼續掩耳盜鈴當冇事發生過
根本議事條例講明,過左動議後要立法會投票批准先可撤回,佢唔係鳩上腦就係鬼到出晒面
算佢肯聽民意,之前加加埋埋咁多單野出賣香港人差 d 想屌撚死佢,依加暫時唔狙擊佢住
完美示範撒回
做代議事
本來就應該係市民有要求
就幫我地爭取

而唔係宜家咁倒轉
議員有要求, 但又要唔支持既市民撐佢

條撚樣都係無資格繼續代表我地
本身已經諗緊去佢辦事處屌
不過佢肯收返,唔狙擊佢住
做得岩就抵讚
百屌成材
撤回!
知錯能改,善莫大焉
連登力量
識縮係好事
不過我其實係支持南亞之父
721維園見
無事喇無事喇
苦悶拎少少關注啫
我都會屌柒販民,不過唔會好似果班熱狗咁經常開 Post 歌頌鳩達陳云根和 2014 年熱狗有幾勁不斷邪教式推銷
係真係吹捧陳雲嗰啲post你咪屌囉

但係呢個私人草案 大把根本唔係熱普話誠嘅人都會屌啦

不如你講啦 點解要話曬我哋所有人都係熱普誠先 嚟嚟去去都係方便你屌人咋嘛

我都唔會話所有支持草案嘅人係泛民打手

咁樣一下打落去 所有人都會對泛民勁反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞