點解我地仲要咁執著唔可以死人呢條底線

59 回覆
24 Like 179 Dislike
負皮你唔係因為唔可以接受出現死狗,而係我地一整到死狗出現會增加我地打boss架難度,求半殘癈
我地就係要不費一兵一卒就打倒共產黨
目前環境遊行目的唔係為左打狗
政治問題 最好政治解決
武力點計都蝕 比你殺敵一個 分分鐘要付出10個人既代價
所以防守比進攻更有效 唔介意有時防守自保下
但你用拳頭打槍炮 等於雞蛋撞石頭 絕對好on9
每個人都有權享有生命、人身安全、自由,如果肆意剝奪其他人的生命權利,就會同我地爭取正在竭力爭取中的民主自由相違背,與共產黨政權無異。
就算你有前瞻性嘅思想,但隊友未跟得切你步伐,咁只會係你自己奶嘢,冇人幫到你

就好似啲人一路話要雞尾酒咁,咁科技樹真係未開發到,未放點數落去嘛,都冇計㗎,等囉
輿論嘅嘢就係咁
人出高一倍嘅武力
我地先有理有據去做進一步嘅行動
正正因為之前警察太過份
而家就算有警察被人打大家都有攢難
警棍催淚彈橡膠子彈布袋彈係可以致命
但普遍人都唔認為會好容易發生
情況同行出街都有機會俾車車死一樣
唔係話冇 但唔高囉
反而當警察出實彈 咁就唔同講法
大家預先有死亡嘅概念
心理同接受程度都差好遠
因為生存權係最基本嘅人權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞