有無獅子座朋友入來吹下水

1001 回覆
39 Like 31 Dislike
屌同我一樣 鍾意搞毒撚 但係人地鍾意左自己又會淆底
太婆媽 通常鍾意親都係射手多,但好自虐
喺到會見到好多個自己
我都係723
獅子仔pk 一腳踏幾船
巨蟹仔鍾意老母more than anything 老母大哂心思又細到仆街 玻璃心又悲觀 心嗰道牆高到見唔到頂痴線 變左巨蟹批鬥大會Sor不過係幾仆街fuckboy先會令我鍾意
極要面子
自問唔信星座 但真係好中意獅子座
而成日去到邊都有人踩獅子座乜乜乜

最離譜係有次行街聽到前面2條女大大聲係到話: 12星座入面最乞人憎就一定係獅子座啦!
我行街都躺著也中槍

btw獅子座容易同人親近都幾同意 無論你主動定被動 都總係有個磁場會吸引人
利申係朋友話我聽 又話獅子座死要面 勁固執 自信爆棚
我都覺得幾中 因為我係
之前有個fd講笑串巨蟹比人block9左不過聽講話巨蟹係會一世記得初戀,死啦開始離題,收聲先
乜獅子座真係有咁乞人憎咩
btw我冇獅子朋友 所以祝定大家生日快樂 726 here
之前都唔多信星座,但次次岩傾既都係個堆星座btw我愛獅子
仆街 男朋友係巨蟹座 但又唔覺得唔夾
淨係覺得巨蟹通常好多疑
啲人話獅子同白羊勁夾 但我本身一個白羊朋友都冇
利申係我後未認識嘅一個白羊話我知佢好中意同我相處

我角度就同咩星座都夾 都係睇人姐我諗
其實睇人架姐,睇埋成個星盤自己月亮射手+太陽獅子 太毒舌同巨蟹唔夾
我識好多獅子 個個性格都唔同,但共同點就係好重義氣同火爆
我好鐘意嗲人但冇人俾我嗲
我性格係比較悲觀,但對住其他人又扮到好樂觀好親切。當d女鐘意我時,我成日覺得佢地只係鐘意我扮出黎既人格。

俾佢地睇到我真面目之後,實會破壞對我既固有印象。發展落去,我又可以扮到幾耐?我自己都唔知,就係驚自己令到佢地失望。

好多時去到朋友個位,就有個心理關口衝唔破。
你地覺得同射手點?啱唔啱傾?
俾人hurt得多,就會冷血冷漠,甚至麻木咗
proud of 自己係獅子
有啲人仲話咩年青人唔好咁計較,我心諗你唔係蝕底嗰個,梗係咁講啦!
我會乘機寸佢肥同埋收埋佢啲嘢,專登睇佢嬲豬嘅樣,真係好得意
有一次周圍同人講我小氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞