有無獅子座朋友入來吹下水

1001 回覆
39 Like 31 Dislike
入咗谷又唔出聲嗰啲建議唔好入啦
獅子配咩星座最地球大爆炸
男朋友係獅子座 我巨蟹
啱啱分咗手 一齊左一年 早幾日都冇乜事 仲帶我見佢堂哥
無啦啦話要分手 佢話性格不合 好多嘢都好似唔夾 但係我又覺得冇乜嘢 佢就話比唔到安全感我 因為其實我需要好多安全感 佢喺電話講分手 喊左好耐 跟住之後約我出嚟見面 一開頭都好似朋友咁相處 佢問我你有咩問題想問 我就同佢講我唔係好明白點解你唔肯比機會我去改 有啲嘢係要磨合下 然後我哋大家喺度喊 最後佢攬住我同我講對唔住 有啲嘢唔夾就係唔夾冇得變
唉呢幾日好頹 我覺得如果我做咗啲嘢令你唔鍾意 應該要同我講 但係我哋大家都好似冇一次認真去討論我哋之間嘅問題 每次只係Hea下就算 可能佢覺得我冇改變到 所以選擇同我分手 並且佢都話以後都冇可能一齊返
係咪已經冇機
822獅子巴留名想問係咪有tg group? 見到幾條link 都入唔到
我獅子 對方人馬
幾夾
都唔算好管 但一個星期通常會見一晚加兩日
星期六日一齊
佢又唔係好管我 我又唔係好管佢
因為大家都好有交帶 去邊返到屋企出去同邊個等都會同對方講
男朋友金牛 但係我好就得佢
無錯 佢講明自己好硬 唔會因咩事妥協
但其實感情都要雙方互相忍讓 遷就
我都唔知會唔會之後因爲咩事而攬炒
獅子座最大嘅特質就係會靜觀其變
平時會好克制咁話下就當對方收到
當到忍無可忍嘅時候就會一刀兩斷
通常都返唔到轉頭
都係咖 我對佢完全冇安全感 成日質疑佢
星座都係其次 白羊反而會同獅子夾 人馬太漂忽令到獅子好唔安心

利申:同過白羊,射手一齊過
佢又收收埋埋 有冇乜點同我講 都唔知佢唔鍾意咁樣 係咪以後都無機?
或者咁講 大家唔明大家時真係無必要再拉扯
佢可能需要空間 但你需要佢陪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞