有無獅子座朋友入來吹下水

1001 回覆
39 Like 31 Dislike
係呀所以都好珍惜啲交心fd我唔鍾意去維繫啲hi bye友誼 所以朋友唔多
C子仔唔信偽科學
如果用女人角度諗 咁可能你嚇親佢或者佢本身玩9你?獅子對住鍾意嘅人要面真係好難搞 我之前溝個巨蟹boyboy 簡直係disaster收哂皮
屌係囉話唔想講真係會心諗呢條仆街做乜鳩有就有冇就冇啦唔乜春想講
係啦 我鍾意親嗰啲都好似真係太高難度
我有個fd試過好婉轉咁叫我唔好眼角咁高
屌我其實都知自己乜料 唔算高質
但係鬼叫我真係睇其他唔上眼咩
我都唔想自己咁架
愛情,愛人們,我的愛,去愛
之前聽過個講法係 一個自卑/冇信心嘅人 會扮到好自信去掩飾自己自卑嘅一面
其實我都係一個幾自卑嘅人 但係好多位展現出嚟比人睇到好似好多野講好爽朗好唔怕做一啲野咁

所以巴打其實有女暗示同你發展係好難得嘅事(利申me is女人not葡萄ing u)等左咁耐有機會真係要去馬
wtf完全我心聲寧願一個人都唔想屈就自己同d冇感覺既人一齊
我都19碎就廿歲生日啦都未拍到拖
年年希望自己生日之前拍到
舊年差少少就得
但係今年應該連舊年個進度個車尾燈都望唔到
其實我之前係覺得唔需要男人 我自己都會過得好開心 但係其實內心寂寞係𠱓唔到自己 好想試下拍拖嘅感覺
啲巨蟹撚屌嚟 佢唔想做嘅野冇人迫到 佢對你咁應該可能有啲意思?
對你冇野應該會唔撚理你
試下wtsapp下掛? 關心下佢?佢地最鍾意人噓寒問暖不過唔好多左係咁咦試下先??
我都唔知呀我都搞唔掂巨蟹仆街仔
之前我整埋蛋糕比佢 之後我生日佢都有同我食飯 但係都冇事發生好on9
Wtf好正面試下好似你咁做先 我通常都係自動收皮嗰啲嚟
同意
除左第一句之外 我以為係我自己打 好似見到自己咁
Aggerrrr你上面個位 可能signal唔夠 如果夠就算佢點毒撚都會比reaction你 不過如果佢驚𤓓但係有意思都可能會縮
好廢話Sor唔係獅子boy好難講
巨蟹boyboy食屎狗嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞