做緊/考緊 政府ws/ai/acw/to 入黎 (5)

1001 回覆
4 Like 28 Dislike
有幾好做
有ot都話好做
百幾蚊粒鐘OT錢
梗係好做
主原係想要錢既就唔會入黎做TO啦
睇人既姐
我覺得坐係度唔洗做上下網有得拎ot錢幾爽
唔做做仲點解有OT?
所以咪話TOC正 R屎忽仲可以有OT
其他r屎忽既to多數無ot 連BD咁忙都無ot錢拎
你做緊?
我又未聽過TOC唔使做有OT錢
幾個朋友做TO如果要OT係堅做野 仲係有task要OT限期內完成
同埋有啲OT係得time off無錢的,同埋堅係做野
你話無野做又留低坐果啲唔係叫OT啦
係自己屎忽痕留奈啲先走炸,邊有OT錢
做TO 都是想輕鬆
穩定姐
我知你講咩
TOS咪忙到閪咁OT有task要完成
但TOC同TOS一樣可以有錢拎除非你要time off
我fd TOC做個組係算比較忙個組
都係有野做但唔會吹你 其他個D就更加HEA啦
你啲朋友邊個department做咁正呀?我啲朋友想要錢都冇喎,剩係得啲time off,本身已經好多嘢,time off做要來都咩冇用,要錢好過啦但係就冇得攞錢,佢係TOC黎(四大department其中一個)
有OT錢果個fd都係TOC,但係OT期間有task要完成,變相係無得hea do
四大department 係
hea唔hea見仁見智既姐
我依加都OT緊有task要完成
不過你日頭得閒做d咪……
我講緊housing 唔知佢係唔係
我係講housing
Housing 唔知呀
我講緊其他dep ar
4大都5sick
咪hyd dsd cedd landsd
有冇人打左去BD CHECK TOS 排名
但係仲未收到電話回覆
offer god ,absi,每日拜一次
今水asd ws有冇人知派邊多,同埋好唔好做
BS定building
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞