CCTVB記者張家灝批評毛孟靜拍枱

533 回覆
188 Like 5725 Dislike
如果我係cctvb記者我會唔好意思約d同學出嚟食飯仲有做得耐如果想轉工,除咗文滙大公冇一間會收吧!
問人邊間傳門無做錯喎
政府啲記者會都要人講左自己名同邊間傳媒先問問題架啦
蘋果記者受慣呢啲氣啦!第一次就小氣!
人地毛ee做記者果時你條撚樣連精蟲都唔係
有任何反TVB嘅活動
都一定要屌鳩呢條死肥撚
有聽過CCTVB嘅垃圾報道就知,佢條木咀嘅立場同用字係特別偏頗
建議反TVB個活動開名屌佢,如果見到佢就更加要
想知佢問咗乜
tvb問嘢風格一貫都唔係對事,而係base on某啲前設去套人講佢想聽嘅嘢,從而間接造成對事情理解斷章取義,扭曲事實,最後明顯報出嚟嘅嘢係偏頗
問嘅人唔通唔發覺?我真係唔信,定係你根本冇職業操守
問心*
呢條仆街淨係幫撚曬啲狗講嘢,同黑警一齊吞鎗自殺啦
虧你敢出post
依家係咪愛將
佢好似無做過主播,只係記者。
聽呢度講佢結婚請好多建制派人去,
睇嚟想學吳撚俊同李惠咁入政府。
何秀蘭嗰時TVB都未咁仆街,梗係對你客氣。
姓長嘅好似理解唔到毛EE嘅傳媒地位有幾高
痴撚線 我唔係警狗睇完都打個突
你問埋D垃圾問題仲好意思出聲?
收皮啦肥西
啱啱加人工又即係走出嚟護主
你地都係狗嚟嫁咋
豬牛雞都有fans page
玻璃心 慘慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞