CCTVB記者張家灝批評毛孟靜拍枱

533 回覆
188 Like 5725 Dislike
ON9
冇姨姨拍得好
人形豬應該係食垃圾食豬餿大所以食到依家肥腫難分
自己身為記者 未了解清楚就去批評人去護主
仲好意思話自己台中立 人比咩你讀咩咋
我怕佢接受唔到自己個豬樣然後跳樓死 到時怪我地就唔好啦
自己都唔尊重自己份工 報導偏頗新聞 點解怪人地唔尊重佢?
你個問題真係好有問題丫嘛傻仔
人地成個theme都屌政府警犬
你問切唔切割係正常智力都冇呀
不過明既, 你有hidden agenda要果個畫面之嘛
點解淨係拍尻你哋枱呀
Be water, my brothers and sisters.

警察家屬烽煙: 當權者想有人入浩園
https://www.facebook.com/287013041410957/posts/2279853435460231?s=100009244163417&v=e&sfns=mo
條肥仔真係唔識架喎
無睇TBB15年以上,最近呢個月D咁多事,更唔想睇。好彩冇需要同佢數廣告啫!
呢條肥鳩出街小心啲
啲人差佬都咁打,你呢啲柒頭皮真係
佢同Jin Ying証明咗cctvb冇一個係無辜的
其實毛孟靜似係屌佢最後一題左都仲要最後一題,
佢問係邊間果陣,唔係執緊野咩,仲要次次記招都係咁....
上次淋病咁串你唔出post屌?垃圾走狗
by the way 班低能成日話自己拍果陣好中立,返到去俾人剪,mud mud77,既然你明知拍返去俾人剪黎維穩,咁你咩撚野都唔拍返去咪得囉,低能
毛姨姨好撚有禮貌,有講請問

斷章取義有幾難,有啲妓者就係鍾意拎自己既知識黎助紂為虐
叫眾志主席林朗彥都一齊去死
More details pls
行得正企得正怕咩人拍枱
發夢見到有人預備黑噴漆見tvb就噴佢所有玻物體
屌你 問埋d濕9問題 總好意思講
答你又屌 唔答你又屌 想點啊cctvb
毛ee 都事後先問你 已經算好啦
你自己答tvb 都答到咁細聲 你自己都知咩事啦
總要衝出來柒
真係膠都費事派
TVB 主播正式全線收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞