CCTVB記者張家灝批評毛孟靜拍枱

533 回覆
188 Like 5725 Dislike
你話tvb唔係做假新聞我都唔信
呢啲咁嘅仆街
人地第一已經答左你問題
第二人地係完場先拍枱
屈鳩人地直接拍枱唔答你問題

有咩妓者有咩新聞
唔怪得tvb一堆假新聞
上樑不正下樑歪
佢唔係一開始答你之前問你邊間傳媒仲想點撚樣呀張家灝?
咪答撚左你條問題先屌你囉
原來係佢 佢係記者之中都算幾樣衰
仲要問埋d咁既問題
人地毛ee 都算好脾氣 完左記者會先問你邊間電視台
唔該你屌人之前諗下自己(或者做緊果間電視台)對唔對得住記者或者新聞呢份工先la...好地地人地會拍你枱既 又唔見拍其他記者
有冇人好想遊行個陣保護佢
怪唔得知蘇敬恆,利君雅全部離開tvb啦
問完返去又cut頭cut尾
睬你都on9啦
求其拍段片返去作故仔囉
做人冇自信到要自己開fans page
呢條肥鳩
佢地成個新聞部都係狗

邊個再幫佢地洗白就真係鬼 咪撚再嘈
正皮俾毛姨姨的
毛ee係問晒問題 執緊野既時候問
之前問既問題全部都答晒
仲要最後一題最後一題左幾次 答多幾條
唔撚係反問然後唔答

做記者都鳩up 屈鳩人
呢d就係cctvb記者所謂既專業同中立?
有時真係唔好衝出黎
姐係你話應唔應該搞記者呢,我就真係覺得唔應該既,不過大家見到除咗CCTVB之外係冇其他傳媒受到任何不禮貌對待既就要好好檢討下啦。

認真wor,01/大公/文匯全部紅底,都有人傷,全部黑警打既
佢個fan page得96個likes好樣衰
開黎做乜
快啲覆我啦
打咁多字都唔識睇晒條片
無線新聞 以偏蓋全
啲記者主播都一擔擔
佢都答到口塞塞啦 當刻我feel到個主播講TVB呢3個字好似話俾人聽佢陽痿咁
就算坐低同你傾,最後出街咪又係得返拍枱個幕
人地咪答撚左你 反省下自己問過咩 做過咩先喇
其實毛ee唔係針對你個人
係針對件事同TVB
唔好放到自己咁大 ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞