[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 43 , 騎士龍 17

609 回覆
7 Like 5 Dislike
今集真係好撚on9
請問有冇link
火箭兵團係要造王唔係殺人
係唔明點解佢地唔時停搶晒佢地嘅鐘
其實係
隻錶個個都用得...
前面男豬拎完build exaid,geiz可以突然拎左去黎用
你話變完錶都要隻錶認同你先用到個份力量都話啦
沃茲搶銀河錶個陣真心睇唔透 佢係點樣喺一個識時停嘅人手上搶錶
見到隻another kuuga企埋堆another拉打
當堂笑咗
btw銀河又係突然爆出黎
純粹比woz拎第2型態
完全冇故仔冇解釋
出Rider time再講
Rider time投票(如果有)

1. DCD
2. Ginga
3. 其他
1dcd
2海東
Ghost 花音bb
zio真係decade 2
another 超dead heat
個頭好似三騎設計
tj俾ar追唔用時停走佬企定定俾人捉
ora真係冇鬼用,行過去俾人吸能力,吸完之後個黑眼圈妝好似道友咁,月讀俾人吸完又變左黑人咁
4人一齊變身明顯感覺到10年之後既變身音效好撚嘈
祝賀佬成日都阻住哂人打
其他ar都係跳級落得kiva一個老老實實一步步行樓梯
ar kuuga因為on99用cg整所以冇得加入戰鬥
dcd基本form一張射卡斬卡就打爆ar,zio三條垃圾仲要升強化form先打得爆
dcd俾人吸直頭成個人唔見左,腰帶力量係本體
ar zio牌面趕得上劇場版boss,又一個二十連踢
dcd果然係前輩,zio玩時間就要用上一個都係玩時間既黎做大佬
世界破壞者>時間王者
btw,諗返起dcd俾人吸左力量根本無所謂,學agito篇咁zio直接俾dcd表士咁咪變到身囉雖然只係白腰帶版
decade最強絕招
搞咁多野
最後another dcd 先係boss
咁點解唔係呀士同火箭兵團合作緊個時偷
係,不過被neo diend低
機械
可唔可以Shinobi播一年
數值同設定呢家野就算數啦
比觀眾自high用
d編劇次次都唔理
好有可能再下一部係佢
佢個尾留左白,真係似睇收唔收得再決定出唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞