[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 43 , 騎士龍 17

609 回覆
7 Like 5 Dislike
金zio比人撚左幾次喎
海東呢個角色真係好撚煩

扣肉麵
好好地對阿士唔得既
係要玩鳩佢
TV 電影到依家時王都係咁
viu睇返第一次變兔兔,先記得兔兔原來速度快d,後面好似冇咩表現佢既速度
仲嬲緊阿士借啲意打佢一鑊金
可唔可以比阿士開住bgm出黎變最後一次身
心地話同做運動一樣身體會習慣啊
認真睇zero one陣容就點都唔會出事
咁我都明令和第一作唔可以出事
但zio作為平成最後作都搞到咁...
明明都好有紀念性,真係睇唔透
zio有d娛樂性既
有料果d擺曬係構思zero one

誠招新玩家
https://lih.kg/1335220
[香城OL新職業]【符號爭奪戰】誠招幻象師! 黃絲係我地; 藍絲? 都係我地!
但就真係可惜 平成最終作搞成玩味+紀念性質重
但其實作為令和新年代第一套拉打,亦都唔覺得有咩開創革新,無當時KUUGA個種新時代新英雄故事既味道,我只係覺得同以前拉打無咩分別,搵大森制作就就係好睇既,但睇落似炒冷飯,希望到播個陣比到新意啦
反而作為新十年首作既W比到新鮮感,二人拉打,工具令人變怪,W個種劇情風格都好正
但ZERO ONE,我真係睇唔到有咩特色
W當時比人屌
係劇情好到大家都讚姐
Zerone我相信都大機會變神作
都未播 你想睇到咩特色
播左先講依句啦
ummm 都岩 zero one感覺都係似build/ drive
黎緊睇下劇情內容走向就知東映會唔會係新十年到轉方向
老老柒柒 俾新平成強姦左十年(有幾年好舒服) 我宜家淨係要好劇情...呢十年創新夠啦....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞