[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zi-O 43 , 騎士龍 17

609 回覆
7 Like 5 Dislike
因為都係要請人揸
慳得就慳,油錢唔係錢啊
請幫手廣傳🙏🏻🙏🏻

時間:今日八點
集合地點:新城市廣場四樓詢問處
行動內容:全場鳩嗚,等新城市廣場所有商鋪,提早落閘!(重點4/F嘅國際品牌,如Apple/H&M;最好就底層嘅餐廳都唔好放過)
行動目的:基於新城市廣場引狗入室,透過每天的營業額制裁,逼使租戶出聲向高層投訴,達到新地回應我們訴求,以及主動控告警方擅闖私人地方的目的!

商人都自私 只有影響佢地實際利益 只有租戶投訴甚至揚言不再續租(國際品牌效果更佳!)
佢地先會有壓力 然後先會回應
我尋日由7點留到12點 真系好唔想就甘放過佢地
香港人 加油 堅持

我知冇可能日日都去,但連續兩日去系必需,如果唔系就正中SHK高層下懷,我地根本就只系去一日打卡趁墟!聽日後日之後都可以唔再去,但今日,今日一定要再去,等佢地唔知究竟件事會維持幾耐,要佢地怕,佢地先會回應!

今日,八點,不見不散!
希望大家,團結,堅持,
新地高層咪龜縮
否則商鋪冇人租!!!
拉打佢好似只係寫春季劇場版同特別篇
對上一次TV係OOO 1000回
再對上係DCD後半部
其他都係皮套大戰
不過寫門矢士寫得最多就係米村
依兩個恐怖份子既下場係
比Drive以不誠實做用電腦罪拉咗
但減,迅係怪人

早幾日先出晒訂單圖 你無睇過?
我未依加追返
依兩個恐怖份子既下場係
比Drive以不誠實使用電腦罪拉咗
今次男主係上流社會人士啦
爺幹拉打
班機械人令人諗起Detroit become human
最後會唔會原來變得到身既都係AI
來返個 敵我同源
男主細細個有啲事就死,比阿爺傳送意識去依家個身體
又555
真身全部入晒夢境
定係個老到就死既大企業社長轉移意識去個lan仔度
驚唔驚真人變老
咁細個就做社長,明顯係屋企含家死哂
主角間公司係做AI生意?咁都可能係佢老豆臨死前將個仔個意識back up左,再轉落機械身

所以主角會唔記得屋企人正確係點死
同埋其他人變唔到身
xxX卐滅亡迅雷.net卐Xxx
今次又有大森p,大佬一係打阿爺一係打老豆

屌 老了
一番wcf
等梗7月尾隻grand zio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞