[日/台版] 天華百劍斬 -24- 失蹤的雅子 大家好掛住你 記得返黎抽伊莉亞

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
真係望唔到終點
階段勝利係清算警犬,呢個係港共嘅最後防線,成功清算必定令港共元氣大傷,政治力量亦必然會被削到接近零...果陣話之你五大訴求定五十大訴求,全部任你噏至於解放軍?除非土共好想美軍入維港啦
就正正係因為咁,警犬呢關先咁難打,無論在明在暗都有共匪支援...老實講正面就肯定唔夠打,所以香港只能從側擾敵等美國大大力一巴一晚昇埋去雜種塊面度,昇到雜種頂唔順,我哋咪贏囉

至於消滅共匪,等香港光復成為橋頭堡先諗都未遲
放心啦,我認為終點比我哋想像中要近
其實情緒開始出現問題,可以落街跑吓步,個人會舒服好多...重可以順便練跑練氣

呢個時勢能夠跑快啲一定冇蝕底
永遠都係你話要拆天花板佢就開隻窗
清算黑警係有機會 當抗爭持續 要有雙普選先肯罷休 先至會揀最出位嗰幾隻狗仔交差 希望可以平息事件
至於雙普選 對中共黎講雙普選係危及到主權 唔會有讓步空間
其實外國亦唔會輕易出軍到香港 因為等同與中國宣戰 當地人對出軍反對聲音肯定好大 始終又唔係佢地既土地 起碼要等到解放軍屠城 死傷冇數 先至有機會見到美軍
你都識講正面冇得打 所以五大訴求係要等到中國自身出現重大變數先有可能

有exp特別任 拎石呀
冰羽仲有冇玩pkm 有新野抽

十連第一隻就中
我繼續sh 神獸加黑長直大波訓練員
加油啦大家!唔係因為睇到希望先堅持,但堅持落去就會有希望!

今集高木同學最尾
返入屋肯定開心到喊到講唔到野

冰羽唔見咗
人生不如意 潛水
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=185723

巴哈睇到就轉過來,睇落老mk真係下過一番苦功令隻垃圾驚起屎回生
2020 年以後的企劃也正在起步之中 真定假呀
但而家咪又係攪到on99咁 忽略遊戲內容
咁我又信嘅,離2020都係剩兩個月多啲姐
我以為下個月就執
Auto 到 2046

新イベント「お宝争奪大作戦!β版」は10月2日より開始予定です!

https://youtu.be/-yrOWsOH5NI?t=243
隻身虎御前好可愛

估唔到奈葉咁快開極

https://youtu.be/-yrOWsOH5NI?t=1455
新共鬥情報 我覺得都幾不務正業 出隻大型協力boss俾人刷裝同技先係長遠keep住人玩既政策
估唔到奈葉咁快開極 << 但係唔復刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞