[日/台版] 天華百劍斬 -24- 失蹤的雅子 大家好掛住你 記得返黎抽伊莉亞

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
鯰尾紮左雙馬尾之後,睇落仲更加蘿 Btw 等睇你抽爆個池
其實我鐘意佢平時個look 睇落大個女啲
就算一個咩都冇既人 都未必有勇氣出去幫拖對抗黑警黑社會
試問有幾多人真係肯願意放棄前途走上戰場 而且一般人除咗香港仲有自己頭家要顧慮

就算豁咗出去 整備好視死如歸般心態 但體能有局限 加上裝備太差根本送頭 拎個指夾鉗都可以屈你藏有攻擊性武器 打完你一鑊又可以鋤你襲警 黑幫亂斬人冇事 報警差佬就出黎護送黑幫離場 然後市民發火同警賊推撞 警賊又打多你班市民一鑊 黑白兩道打完又打 最終忍冇可忍可能有人做出類似火燒京阿尼既事情 但係一輪死傷過後 制度都係得唔到改變
刷完首抽出丁伊莉雅
而家等月尾出新限定先抽?
新入坑買有限同伊莉雅嘅AC
啱啱先睇埋上次問卷總結
同じことの繰り返しで飽きてきた
マニュアル操作の楽しさをもっと突き詰めてほしい

收到未呀老MK 重複又重複auto好撚悶呀
個report長到我都唔想睇
不過望到佢收到好多意見想要小屋
總之就話同3D模組唔同 整唔到
上邊 Quote 錯左 Why 鬱悶啊
香港好危險 睇完news只得憤怒但係又無奈
一般市民太多掣肘太多包袱 心口掛住個勇字既又出去送頭
就算一個咩都冇既人 都未必有勇氣出去幫拖對抗黑警黑社會
試問有幾多人真係肯願意放棄前途走上戰場 而且一般人除咗香港仲有自己頭家要顧慮

就算豁咗出去 整備好視死如歸般心態 但體能有局限 加上裝備太差根本送頭 拎個指夾鉗都可以屈你藏有攻擊性武器 打完你一鑊又可以鋤你襲警 黑幫亂斬人冇事 報警差佬就出黎護送黑幫離場 然後市民發火同警賊推撞 警賊又打多你班市民一鑊 黑白兩道打完又打 最終忍冇可忍可能有人做出類似火燒京阿尼既事情 但係一輪死傷過後 制度都係得唔到改變

要做到紅字真係好難  最慘係 d 黑勢力完全調返轉,為左個人前途利益背叛香港
所以我真心敬重出黎對抗惡勢力既人,有膽識、不畏強權、又肯犧牲小我
最後結果係點無人知,但係我堅信出黎抗爭既人,係做緊正確既事先
銅錢抽有蛋池 UR 角色 / 裝備未啊  我等找數等到唔耐煩啦
其實我係覺得買又煩又可能有鬼帳號,刷到就過手引
睇黎你好恨過日本做妹仔
係好佩服班勇武 但一次又一次咁塞喺條路然後挨打真係太傻
政府係唔撚怕 就算出埋雞尾酒都係咁話 要表達不滿圍中聯辦已經達到效果
企定定喺街食彈除咗話俾人知佢地唔怕死 我唔明係有咩效果 或者有冇人可以話俾我知 定還是心存一絲希望覺得憑人數同嗰啲所謂裝備可以有機會嚇退警方從而推倒政府
想問下加好感D禮物係咪最好都換埋佢
新手好需要 開格放多件裝勁好多

1750石
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30475&snA=3318&tnum=1

第4回的問卷調查結果

下載與讀取問題:2015年的設計平台,再加上SD角色群資料量龐大,所以調整有困難......
其實加快返載入工房、日誌、禮物箱既速度都已經好好多啦 哩 3 個位唔涉及 SD 角色資料庫啦卦

箱庭小屋:因為巫劍只有攻擊模組沒有其他模組,全部製作的話製作人員會死掉,遊戲容量會爆炸(X
白痴無人叫你一次整哂 158 隻角色架嘛  跟返 MK 龍虎榜個次序慢慢幾隻幾隻整咪得囉
最近發現唔少非洲人偷渡左去歐洲
點解黑色
哩個問題超出左我既理解範圍  留返俾勇武雅絲解答會好 d

但根據立場姐姐訪問示威者得到既回應 有人答出去係為咗撚狗

想問果個咩幾十個step既特別召集書
即係課到尾=必中咁?
天井
特別召集書可以任換一隻
小屋如果太大工程真係唔值得整
花時間喺新怪新關新event好過啦
間公司已經夠廢 仲投放大量資源落啲噱頭野真係想執咩
是鬼但整到主畫面隨機有SD行過咪算囉
咁多次合作終於中到一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞