[日/台版] 天華百劍斬 -24- 失蹤的雅子 大家好掛住你 記得返黎抽伊莉亞

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
尋晚刷活動刷哂下級就頂唔順訓著咗

祝各位中秋節快樂

好正
https://www.youtube.com/watch?v=EpcK72AzYr8
little bunny / GUMI
今集女高中生的虛度日常好好睇 見面嗰part睇到人好緊張 結尾又幾感人
akane好可愛 第1集已經最鐘意佢 今集打扮超迷人

點解中二會同個消防一齊

最後種子卡係預示baka有男朋友我估
討論POST有講,好似話代表不孕
唔係幾信 咁細個會有乜契機發現不孕
想自殺 有咩建意
訓到死
有7成係真心
唉 我前晚都想 落街組人鏈諗住唱下歌曲啦
點知左邊係個毒撚 右邊係個阿叔
咁都未夠慘 左右兩邊都離我最少成個身位 連毒撚同阿叔都唔受我玩 孤獨到連幫手組條人鏈都會斷呀
不過冇所謂啦 望下個夜空 掛住大大個月光 個宇宙咁大 自己既事都好渺小啫 時間轉眼間就會過 開心又好 唔開心又好 憤怒悔恨悲痛都會慢慢丟淡 死人冧樓都係咁話
如果真係諗唔通就訓個覺 太攰都會加深腦入面想自殺既念頭
你邊區啊
梗係唔會話俾你知
如果講灰我應該都唔好得你幾多
我啲生日願望都係祈求死嗰陣唔好太辛苦咋
有時人世間既野真係要抽離一下 眼前發生既野都當佢一齣戲咁睇就算 要黎既總會黎
上個水,加油啦大家,呢期真係辛苦
同行兒女為靜宜時代革命
我好你少少我生日願望係快d死
講到我想溝你咁
只係比較謹慎
喺tg講就ok

大家攰就好好休息下,唔好諗太多野
真係要注意自己情緒丫,我諗住香港光復嗰日要叫曬你哋出來㗎
只要覺得壓力大就會開肥媽個丫死黑警聽,真係減到吓壓㗎
我懷疑緊隻game有冇咁長命等到香港光復

其實去到邊一刻先至叫做光復
五大訴求全部達成? 中共倒台? 第一個由全港投票既特首當選?
都係仲有一段艱既路要行
一係我地輸 一係解放軍亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞