好文回帶:如何毀滅一隊警隊

93 回覆
110 Like 3 Dislike
國師好波
黃生個仆街唔帶頭玩野,跟本就唔會無啦啦胡椒噴霧,你帶埋班人喪屍突擊咁衝入黎,唔撚噴你正on9

之後唔洗講,警民對峙,你唔屌黃生做衰個頭

黃生帶隊衝
呢個係咪警隊內部洗腦指引黎
黃毓民最勇個次都係花園道都未上晒就訓係到俾你d伙計塔走左喇喎
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
點解你地硬係以為市民係受人煽動
唔諗下係呢個政府官迫民反
你地覺得冤屈就唔公義
普通市民覺得冤屈就俾你當暴民
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
當年佔旺有個9嗚團被你地告迫到自殺
你地有炮有公權力衰左有安家費
普通市民為左公義真係可以搞到命都冇架
你老味

問題唔係冤屈,係先動手就輸了呀7頭

哦,原來冤屈都唔係,純粹法治精神薄弱
動手五花大綁行私人就係犯法
自己犯法就唔好乃人
而家好多人就係覺得你地冇悔意呢下先大問題

大把港人都係咁玩,點解一有大型示威就雙重標準呀

警犬唔該得閒睇多啲書識多啲野,唔好有咩都衝出黎吠左先
搵市民同警犬比本來就唔可能用同一把尺,何來雙重標準
警犬有公權力有槍,市民又有無?
市民打警犬就一定比告襲警而唔係傷人
而家告傷人咪益左你囉,告酷刑邊止兩年你座
呢個時候你又咪雙重標準,不如市民打警察都告傷人好無?
講到尾就係護短
差佬利益重要過法治
打無辜市民唔係差佬錯
係市民仲乜唔避
亂9撐自己人到咁既地步
正常人都唔會尊重你地啦
只會覺得你地智力有問題
覺得一班癡線佬管緊香港既武裝
呢篇文最犀利係泛民,左膠,社運界都而家都仲會quote。
國師正經時係好神
間接造成都up得出 國泰民安 有邊個會無啦啦拎自己條命仔同未來出來搏?你估個個好似班犬咁無技能又唔用腦又唔增值自己所以要做權貴既走狗咩

on9仔

搵啲內鬼煽動下有人幫我出命啦

啲黑警有咁既諗法, 所以黑警咪on9, 畀政虎利用緊, 再加土共煽動
間接造成都up得出 國泰民安 有邊個會無啦啦拎自己條命仔同未來出來搏?你估個個好似班犬咁無技能又唔用腦又唔增值自己所以要做權貴既走狗咩

on9仔

啲黑警有咁既諗法, 所以黑警咪on9, 畀政虎利用緊, 再加土共煽動

唔知點解華人社會永遠都盛行blame the victim

on9仔

唔知點解華人社會永遠都盛行blame the victim

英國人用左大半世紀封印魔性, 中共一個唔該就放返晒出黎
果d見到陳雲/熱狗/熱血時報就上晒頭d柒頭死撚晒呀
lm
講到尾就係護短
差佬利益重要過法治
打無辜市民唔係差佬錯
係市民仲乜唔避
亂9撐自己人到咁既地步
正常人都唔會尊重你地啦
只會覺得你地智力有問題
覺得一班癡線佬管緊香港既武裝

你班市民唔亂黎先班警狗唔會入你地波啦,咁撚多年71又唔見有事,係佔中後先出事,咁撚巧合,佔中又冇出事,真奇怪係要佔中後期先出事

叻叻
黃生個仆街唔帶頭玩野,跟本就唔會無啦啦胡椒噴霧,你帶埋班人喪屍突擊咁衝入黎,唔撚噴你正on9

黃生帶隊衝
黃毓民最勇個次都係花園道都未上晒就訓係到俾你d伙計塔走左喇喎
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
你地覺得冤屈就唔公義
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
你老味

自己犯法就唔好乃人

大把港人都係咁玩,點解一有大型示威就雙重標準呀

警犬唔該得閒睇多啲書識多啲野,唔好有咩都衝出黎吠左先
搵市民同警犬比本來就唔可能用同一把尺,何來雙重標準
警犬有公權力有槍,市民又有無?
市民打警犬就一定比告襲警而唔係傷人
而家告傷人咪益左你囉,告酷刑邊止兩年你座
呢個時候你又咪雙重標準,不如市民打警察都告傷人好無?

咁人地清場你班左膠做乜話人亂打人

咩叫清場,自己唔回避比狗咬唔係抵死係咩

黃生帶隊衝
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
你地覺得冤屈就唔公義
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
你老味

自己犯法就唔好乃人

如果你講七警的確要判,個啲真係叫濫權
陳雲唔派膠邊有人注意到
好期待下次會有警犬開槍殺人
又或者示威者「對林」警犬
香港要有亂世啲人先識得重新思考
香港先可以正常翻
應該要俾多啲人睇到呢篇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞